10. Februar 2012, 22:55:16

Autor Tema: Koliko treba poena za izlazak na ispit?  (Pročitano 543 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dabl_di

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • chili peppers have baby apeal
    • http://podobalom.iz.rs/forum
Koliko treba poena za izlazak na ispit?
« poslato: 29. Maj 2007, 16:53:33 »
Dakle koliko je poena potrebno da bi se izaslo na ispit iz protokola i uredjaja za rutiranje?
Ja imam 24...da li mi je to dovoljno da bih mogao da prijavim ovaj ispit sada u junu?
Samo za taj osjećaj…
http://podobalom.iz.rs/forum

Van mreže zmarija

• Hero Member
  • Thank You
  • Pol: Žena
Odg: Koliko treba poena za izlazak na ispit?
« Odgovor #1 poslato: 29. Maj 2007, 21:10:41 »
Jedini uslov za izlazak na ispit su odbranjene laboratorijske vezbe, a to znaci da ste polozili praktican deo ispita tj. da od 24 poena na prakticnom delu osvojite bar 12 poena. Ostali poeni nisu uslovni. Ali da biste imali pravo da polazete praktican deo ispita, treba da imate bar 9 od 10 pluseva na laboratorijskim vezbama. Ako treba, objavicu spisak studenata koji imaju pravo da izadju na zavrsni ispit (na oglasnoj tabli skole).

Van mreže dabl_di

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #2 poslato: 30. Maj 2007, 15:45:04 »
Hvala profesorka...
Ja ispunjavam sve uslove, imam 12 poena na vezbama , tacno 12  ;D , imam 9 pluseva  ;D ,dakle vidimo se na ispitu.

Ali takodje mislim da bi bilo lepo da izbacite taj spisak cisto zbog drugis studenata posto sam danas cuo da neki postavljaju isto pitanje...
Samo za taj osjećaj…

Van mreže zmarija

• Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #3 poslato: 31. Maj 2007, 23:15:24 »
Niste dobro razumeli. Treba Vam 12 poena na prakticnom ispitu (od mogucih 24). Da biste polagali praktican ispit koji je zapravo odbrana laboratorijskih vezbi treba da imate bar 9 pluseva (tj 9 poena sa laboratorijskih vezbi). Da razjasnim, maksimalan broj poena po predispitnim obavezama / obavezan broj poena (uslovnih) je sledeci:
vrsta predispitne obaveze max./min.
laboratorijske vezbe 10/9
kolokvijumi sa laboratorijskih vezbi 11/0
praktican deo ispita 24/12
seminarski 5/0
odbrana seminaskog 5/0
ukupno 55/21
Dakle, bez 21 poena na predispitnim obavezama ne mozete izaci na ispit (ali to nije bilo koji 21 poen vec min.9 sa lab vezbi (sto je uslov za prakticcan ispit) i min.12 sa prakticnog ispita (odbrane vezbi))
Nadam se da vam je konacno jasno, a na tabli su svi spiskovi. Ne bi bilo ovih nedoumica da ste bili i psihicki, a ne samo fizicki prisutni na vezbama, jer su se ova pitanja vise puta postavljala. A predavanja da ne spominjem. :(
Pozdrav

Van mreže dabl_di

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #4 poslato: 01. Jun 2007, 11:21:53 »
Pa imam ukupno kada se sve oduzme,sabere,podeli,ppomnozi,izvuce koren iz 3,integrali..upotrebi matematicka indukcija,
24 poena na predispitnim obavezama ...
Dakle vidimo se na ispitu ....
Hvala na obavestenjima
Samo za taj osjećaj…

Van mreže ivanafunky

• Full Member
  • Thank You
« Odgovor #5 poslato: 28. Mart 2008, 12:58:56 »
Kada ce se znati rezultati sa lab. kolokvijuma?

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
  • Pol: Muškarac
    • Download skripti
« Odgovor #6 poslato: 28. Mart 2008, 15:18:43 »
To bi i mene zanimalo,jer smo, cini mi se radili i neki zadatak ,od koga cemo se osloboditi ako je tacan.Mislim da sam tako razumeo...
Voleo bih odgovor, i ako nije problem da trazim od profesorke Marije da okacite (ili na forumu-pozeljno zbog roka da ne dolazimo skroz do skole,ili u skoli)koliko je ko dobio poena u predispitnim obavezama...Ako mozze??Sta kazete??

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
« Odgovor #7 poslato: 28. Mart 2008, 16:24:28 »
Zadatak koji smo radili na vezbama je u vezi podmrezavanja sa maskama fixne duzine.

Tachnije imao si samo jednu masku na svim podmrezama i sve podmreze su ti bile sa istim ospegom IP adresa. To te ne oslobadja zadatka sa ispita.

Na ispitu imash podmrezavanje sa maskama promenjive duzine. Tog zadatka sa ispita si mogao da se oslobodish da si ga radio na testu koji je bio zadnjeg dana predavanja. Takodje si mogao i da se oslobodish i teorije zadnjeg dana predavanja. Bilo je da se radi i jedno i drugo. U sushtini , mogao si da polazesh teorijski deo ispit-a preko testova zadnjeg dana predavanja.

Predispitne obaveze bi trebalo da nose 50 bodova... a to su: dolasci na vezbe ,  svi testovi kod Milanceta , zadatak (podmrezavanje sa maskama fixne duzine) , zadatak u packet tracer-u i seminarski rad.

FORM IS TEMPORARY , CLASS IS PERMANENT!!!
Hrani sina pa salji u inostranstvo , Srbija se normalizovati ne moze :)

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
    • Download skripti
« Odgovor #8 poslato: 30. Mart 2008, 12:33:15 »
Ti si poludeo ,na ,,ispitu"(sto je profesorka dala kao primer ispita) PUR je dosao je zadatak (ispitni) sa masklama razlicite duzine(za 50 hostova,za 10 hostova,za 30 hostova),kako se se ne secas??E bas za taj zadatak pitam...I sad sam cuo ,ako smo taj zadatak dobro uradili ,da li nas prof Z.Marija oslobadja njega na ispitu>>??<<

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
« Odgovor #9 poslato: 30. Mart 2008, 15:55:30 »
Ti nisi naveo da li mislish na zadatak iz vezbi (praktichni deo ispita) ili na zadatak sa testa (predisipita).

Nishta loshe ja nisam rekao , rekao si "neki zadatak" , otkud ja znam da li mislish na jedan ili drugi.
Treba samo da se pazljivo prochita. Dao sam objashnjenje i za jedan i za drugi sluchaj

Inache , predispitnog zadatka se secam u potpunosti. Polozio sam PUR .. samo ne znam sa kojom ocenom , jer treba da mi se doda seminarski , kolokvijumi kod Milancheta itd...

Ukratko , oslobadjash se tog zadatka (predispitni rok) ako si ga dobro uradio.
« Poslednja izmena: 30. Mart 2008, 17:27:50 HTCyber »

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
    • Download skripti
« Odgovor #10 poslato: 30. Mart 2008, 19:56:52 »
O bozze,ako si se uvredio izvini,nisam tako mislio;)a sto se ovoga drugog tice ....Profesorka Z.Marija,kada ce se znati ko je prosao ,a ko nije zadatak sa ispita (koji ste dali kao primer ispita),to je bio zadatak sa maskama razlicite duzine(prvi:D)..

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
« Odgovor #12 poslato: 30. Mart 2008, 21:06:19 »
O bozze,ako si se uvredio izvini,nisam tako mislio;)a sto se ovoga drugog tice ....Profesorka Z.Marija,kada ce se znati ko je prosao ,a ko nije zadatak sa ispita (koji ste dali kao primer ispita),to je bio zadatak sa maskama razlicite duzine(prvi:D)..

Lol  , nisam se uvredio :)