09. Februar 2012, 17:02:49

Autor Tema: Knjiga...  (Pročitano 425 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže raynor

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • Nikola Poša
Knjiga...
« poslato: 15. Januar 2008, 16:36:27 »
Da li se isplati kupovati onu veliku knjigu Java J2SE 5 (autor Herbert Schildt)? Poshto mi sad imamo dve Jave, u ovom trimestru Javu 1, koja je obavezna, i koju nam predaje Milanko Kragovic, a u sledecem trimestru cemo imati i Javu 2, ali ona je izborni, i nju ce predavati Cabarkapa. Milanko nam je preporuchio tu gore pomenutu knjigu, koja ce nam koristiti i za Javu 2, ako je budemo izabrali u trecem trimestru, a ja se neshto dvoumim da dam 1400 din. za nju... Da li je neko od vas upoznat sa tom knjigom, i odakle bi u stvari trebalo da se uchi za spremanje ispita? Da li su mozhda dovoljni oni slajdovi?

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
Odg: Knjiga...
« Odgovor #1 poslato: 16. Januar 2008, 14:43:38 »
Naravno da ti treba.  Mi sa starog plana bash tu knjigu i koristimo. A OOP Java sa starog plana je kao vasha JAVA1  i Osnovi programiranja.

Vi , koliko sam chuo ... preskachete uvodne stvari iz OOP Java .. zato shto ste imali Osnove programiranja. Mislim tako je bilo pre prelazenja na novi plan.

Chabarkapa je tako prichao na predavanjima OOP Jave.

FORM IS TEMPORARY , CLASS IS PERMANENT!!!
Hrani sina pa salji u inostranstvo , Srbija se normalizovati ne moze :)

Van mreže raynor

• Hero Member
  • Thank You
    • Nikola Poša
Odg: Knjiga...
« Odgovor #2 poslato: 16. Januar 2008, 18:35:36 »
preskachete uvodne stvari iz OOP Java
Mi cemo sad bash i da radimo osnovne stvari iz Jave. Milanko nam je rekao da cemo u Javi 1 raditi tek manje od polovine te knjge. Izgleda da su nama malo podelili gradivo na Javu 1 i Javu 2...