08. Februar 2012, 02:02:13

Autor Tema: kolokvijum  (Pročitano 910 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sickboy

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
  • ...I Care Because You Do.
    • backTRACE
kolokvijum
« poslato: 08. Novembar 2006, 21:03:06 »
za kada je tacno profa zakazo kolokvijum iz jave i sta ce sve da bude. da li je taj kolokvijum uslov za izlazak na ispit i da li donosi neke bodove??? ???
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
 |b|a|c|k|T|R|A|C|E|
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

ofy

• Gost
Odg: kolokvijum
« Odgovor #1 poslato: 08. Novembar 2006, 21:32:52 »
Ja sam sada na trecoj godini i ostavio sam javu za ovu godinu, ali izgleda ce cekati na apsolventski rok. Taj kolokvijum naravno da donosi bodove, a moja preporuka ti je ako planiras da das javu u drugoj godini, kreni odmah. Trebao bi da das sve kolokvijume i sto je najbitnije moras da je razumes. Ako je ne budes razumeo odmah na pocetku, veruj mi, ostace ti kao i meni (za trecu godinu). Puno srece!!!

urija

• Gost
« Odgovor #2 poslato: 09. Novembar 2006, 17:08:27 »
Anonimus nemoj da se pravis pametan. Reci mi lepo kad je kolokvijum !!!

Van mreže sickboy

• Sr. Member
  • Thank You
  • ...I Care Because You Do.
    • backTRACE
« Odgovor #3 poslato: 09. Novembar 2006, 18:21:16 »
trebalo bi da bude za dve nedelje, na kolokvijumu ce biti klase i nasledjivanje, zato udri po NetBean-su da bi mogo da polozis...
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
 |b|a|c|k|T|R|A|C|E|
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Van mreže rubikon

• Sr. Member
  • Thank You
  • Age. Fac ut gaudeam
« Odgovor #4 poslato: 09. Novembar 2006, 18:58:08 »
ja sam od Cabarkape cuo sledece: Uslov za izlazak je samo zadnji kolokvijum tj. cetvrti, to kao mora da se radi, svi kolokvijumi se sabiraju i nose ukupno 40 poena tako da ti je ispit 60. Inace ovo sto je kolega gore rekao i on je izjavio, ko zeli da polozi javu u ovoj godini bolje da odradi sve vezbe i da uci za ispit a ko ne planira moze  i da ostavi za sledecu godinu.

Van mreže Sharky

• Full Member
  • Thank You
  • I will never beg for mercy
« Odgovor #5 poslato: 05. Februar 2007, 18:02:43 »
Najbolje probati, uciti i opet probati i uciti i opet probati i opet uciti , probati,uciti,probati uciti :P ??? :-\ :'( ??? ???
"Oh so many ways for me to show you
How the savior has abandoned you
Fuck your God
Your Lord and your Christ
He did this
Took all you had and
Left you this way"

zule

• Gost
« Odgovor #6 poslato: 05. Februar 2007, 21:43:18 »
AKo nikad nisi programirao, mislim da je ukoliko ne zelis dati xxxe za casove, naci 10 dana, posvetiti programiranju, javi, oop,  knjiga ima mnogo kao i tutoraiala i foruma, tako da mislim da bi se za 10 dana intezivnog ucenja ko hoce mogao poloziti javu a da mu je predznanje 0, ali opet bi ovo bilo veoma tesko.. Za mene je 10 dana, ojha mnogo, 10 dana je moje ucenje za 3 semestra :)

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
    • AutoCAD Kurs
« Odgovor #7 poslato: 05. Februar 2007, 22:18:37 »
Nije bas mnogo tesko, moze da se nauci da se odrade oni Net Beans delovi (kolokvijumi), ali ono sto da cenjeni profesor na papiru, e to nema veze sa znanjem o programiranju za to treba biti masina-covek iliti covek-masina iliti NetBeans-covek... ja ono ne mogu da shvatim... doduse jos uvek nisam video rezultate onih papirnatih kolokvijuma ali ne slutim da ce to izaci na dobro...

Van mreže rubikon

• Sr. Member
  • Thank You
  • Age. Fac ut gaudeam
« Odgovor #8 poslato: 05. Februar 2007, 23:16:10 »
da znas da ce nas tu desetkovati Milanko, kao što reče nije problem uraditi kod u praksi, mnogo je veći problem položiti te apstraktne primere na papiru jer za to baš moraš da znaš pravila koja važe za Javu, no ništa nije nemoguće uz malo učenja i rada.

zule

• Gost
« Odgovor #9 poslato: 06. Februar 2007, 14:56:51 »
pa nije nemoguce, ali je nemoguce za nekog ko ima 4 ispita da sprema, i ko nikada nije programirao, i ko se uzda u milankovo predavanje :)
Trebas razmisljati kao kompajler, znati sta se gde dogadja, ali stvarno su zadaci na papiru sto daje previse teski, sto je rekao cabarkapa, to je davano na etf, za razliku iamzedju 9-10, i jos bi dodao da je izuzetno slabo definisana neka pitanja na papiru, jer mozes da uradis razlicito, uglavnom, konfuzno mnogo zadaci na papiru..
:D

Van mreže rubikon

• Sr. Member
  • Thank You
  • Age. Fac ut gaudeam
« Odgovor #10 poslato: 06. Februar 2007, 15:07:48 »
tu i leži problem koji je Milanko koliko sam razumeo skontao jer je izjavio da pre Jave treba uvesti predmet "Uvod u OOP", ovako sve to što on traži sabije se u jedan semestar i mnogi koji nikada nisu programirali nađu se na mukama  :(

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
    • AutoCAD Kurs
« Odgovor #11 poslato: 06. Februar 2007, 15:16:46 »
pa nije nemoguce, ali je nemoguce za nekog ko ima 4 ispita da sprema, i ko nikada nije programirao, i ko se uzda u milankovo predavanje :)
Trebas razmisljati kao kompajler, znati sta se gde dogadja, ali stvarno su zadaci na papiru sto daje previse teski

Bolje reci da trebas da razmisljas kao MrezniPasulj! Jeste i tacno da su neka pitanja konfuzna ali makar Milanko uvek bleji tu negde pa mozes da ga pitas... sto nije bio slucaj na kompresijama....

zule

• Gost
« Odgovor #12 poslato: 10. Februar 2007, 17:44:52 »
Trebas razmisljati kao kompajler, znati sta se gde dogadja, ali stvarno su zadaci na papiru sto daje previse teski

Bolje reci da trebas da razmisljas kao MrezniPasulj! Jeste i tacno da su neka pitanja konfuzna ali makar Milanko uvek bleji tu negde pa mozes da ga pitas... sto nije bio slucaj na kompresijama....

MrezniPasulj??? Pa treba da konats sta znaci koji deo koda, znaci da imas kompajler u glavi, lepo citas kod i kompajliras ga u glavi, znaci nikakav pasulj s mrezom, vec samo kompajler u glavi i eto, svih 10 bodova ima da dobijes :D

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
    • AutoCAD Kurs
« Odgovor #13 poslato: 10. Februar 2007, 18:55:37 »

MrezniPasulj???

NetBeans - MrezniPasulj... Sta nije jasno? Cisto prevodjenje sa engleskog na srpski... :)

zule

• Gost
« Odgovor #14 poslato: 10. Februar 2007, 22:16:04 »
Aha, pa nisam gledao to tako, jos ja gledam kakav pasulj.. Ma nemoras ti uopste koristiti u zivotu netbeans, da bi polozio test, samo da imas kompajler u glavi, i lepo ga iskompajliras, i sve znas, i dobijes poene..bez kompajlera u glavi nista...
:D