Ahhh..predmet ti predaje Gospodin Mr Milanko Kragovic...verovatno znas..
Prati predavanja,mada ja sam slabo isao na RM,a polozio sam ih tek iz treceg puta( puno ljudi ih jos nije dalo)...i malo ljudi ih daje uopste..npr u septembru ih je proslo samo troje ili cetvoro...
Obrati paznju kada bude predavao kolizije,kolizinone domene,broadkast domene,onda sve one protokole.
Koji protokol sluzi za sta.
Konverzije to valjda znas iz srednje skole.
Iz tog ispita ces imati i zadatke iz podmrezavanja.Imas gore uputstvo,jako korisno,ja sam odatle ucio.
E sad sam ispit je dogadjaj za sebe...ja samo pricam kako je nista ne kritikujem niti mislim bilo sta lose,cisto da se zna da pojedini ovo ne protumace lose...
Na ispitu imas negativnih poena-odgovori na zaokruzivanje ti nose negativne poene...znaci zaokruzuj one za koje si 80% sigurna da su tacni jer u suprotnom moze da se desi da odes i u minus

Dobijate 2 zadatka iz podmrezavanja...ako si vezbala znaces da ih uradis jer relativno ne daje teske zadatke iz podmrezavanja na ispitu..onda tu imas 2 zadatka iz konverzija,to je lagano pa onda jos jedan koji je vezan za podmrezavanje,ali tice se mrezne maske...
Profa obozava da daje probleme tipa:
dhcp protokol sluzi za:
(pa ces onda da imas sva slova abecede)
pod:a,b,c,d,e.......
i tu lako mozes da se zeznes jer ta pitanja na zaokruzivanje,kao sto rekoh,nose negativne bodove...
Ako ti nesto ne bude bilo jasno sa predavanja,ili dok budes ucila slobodno idi na konsultacije jer ce ti tamo sve biti jasno...
i kad budes ucila idi slajd po slajd jer sve je bitno...
relativno gradivo nije puno tesko,interesantno je..i puno korisnih stvari moze da se nauci,ali je ispit sam po sebi zeznut...
toliko od mene za sada...
poz