09. Februar 2012, 17:35:20

Autor Tema: Saveti  (Pročitano 4836 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ZmYchE

• Gost
Odg: Osnovi programiranja!
« Odgovor #60 poslato: 27. Novembar 2007, 10:11:45 »
Ne treba. Kad mi se ponudila da mi objasni na vežbama nešto...samo sam rekla "neka hvala..."

Jaaooooj kako me nervira sve. Nemam pojma ništa iz ovog predmeta, ali ništa... Blenem u onu knjigu što kupih je na ETFu i blje...

TO je znači bio kolokvijum za vežbe za prvu godinu, za drugu će verovatno za nekih dve nedelje, tri. :D

Hihi..

Van mreže Bio

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
  • Prepare for the future
« Odgovor #61 poslato: 28. Novembar 2007, 11:06:14 »
Hehehe, ja nemam tih problema, ja nista ne razumem i ne znam ni sta bih mogao da je pitam. Ali ZmYchE u pravu si, video/cuo sam par puta kad su drugi pitali za pomoc ... bolje da nisu, sta vise ja sam pozeleo da nisu, a kako li je tek njima bilo!?! Prvo sto odgovori kad neko zapne negde, to je: "Potrudite se malo, nadjite gresku sami". Da je to neki predmet koji je razumnije predavan, pa i da razumem. Da je to predmet u kom se uci od profesora, a ne od drugih studenata koji to znaju, pa i da razumem takvu izjavu.

Organizovanost vezbi ocenjujem cvrstom 0 (slovima: nula). Niti smo dobili materijale, niti se zna sta se radi na vezbama. Sve se svodi na prekucavanje programa, pa cak ni to nije planski, vec kuca ko sta hoce i koliko hoce.

Od onog ocenjivanja profesora u skoli, profesorka se malo popravila sto se tice ponasanja, to se mora priznati. Ali je zato nivo znanja koji smo dobili ostao na istom nivou kao sto je bio i na pocetku (vrlo nizak).

Mislim da bi vezbe trebalo drzati na drugaciji nacin. Da se ide zadatak po zadatak, da se pita da li ima nesto ne jasno u zadatku, da se ne jasno objasni preko projektora sa profesorskog kompjutera (da to svi mogu da vide).

Toliko od mene za sada. Nek nam je bog u pomoci!
S' vitezima viteški
S' gangsterima gangsterski!

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #62 poslato: 28. Novembar 2007, 12:30:20 »
Masa ljudi bre odustaje od škole i mladji i stariji... ljudi vide da uzaludno daju pare..prolaza nema :(

Muka mi je više od takvih profesora i predmeta i cele ove je****e škole!!!
Što se tiče ocenjivanja dala bih joj -1000 ... OČAJNO!
Ona se popravila u ODNOSU PROFESOR STUDENT, ali to mi iskreno ne znači ništa. Niti bilo kome od nas, jer nam to neće doneti diplome, a pre tih diploma bar neko znanje.

Nju kad je na vežbama neki kolega pitao za neki problem, pošto liku je (MOŽDA) nepoznat Visual Studio, on već dugo godina programira nekako drugačije (nebitna je priča) - pitao ju je za problem u programiranju, ona je jedini odgovor imala "auh, pa mi to tako nismo radili, snadjite se već nekako..." i otišla...ŠTA DALJE REĆI?

Ona je DUŽNA da objasni svako naše neznanje, svaku našu zabunu da ispravi. Mislim van toga što joj je to posao, ona mora da bude kvalifikovana za te stvari.

Izludeću više od svega. Da ne radim, jurila bih možda i više i bavila se školom, a ovako, em me umara i smara, ubija u pojam i kreira mi takvu negativnost na poglede na budućnost da do januara ću  da izdržim i definitivno se razmišljam da batalim školu.

A nije samo ova profesorka u pitanju, tu su još profesora koji su nam BITNI za ZNANJE ali ne znaju kako da to prenesu, ili imaju pa ne znaju ili definitivno ne znaju.

Senna

• Gost
« Odgovor #63 poslato: 28. Novembar 2007, 22:28:56 »
Kome će ona nešto da objasni, ni na jedno predavanje nije došla bez papira sa kojih se stalno podseća šta treba da kaze. Na vežbama bolje da ne pomaže, uradiš na drugačiji način nego što ona zna, iako to radi žena se prosto pogubi. Znam da predaje još i upravljanje projektima i nema šanse da uzmem to

Van mreže MadafankinZ

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
    • LoDi DoDi
« Odgovor #64 poslato: 29. Novembar 2007, 01:16:06 »
Prichah ja ovo odavno...
Mislim, kada zena na (valjda) trecem casu dodje, napise kod, a onda izdiktira zadatak za taj kod... (i na kraju algoritam svega toga)
sta dalje reci?

za neupucene, ovo je sled dogadjaja 3-1-2... U moje selo, moras dobijes zadatak (1) da bi pravio algoritam (2), i po njemu kuckao kod (3) ali vidim da u glavnome gradu to ide malo drugacije... :\
i dok god je nama ispit "kucanje" programa na papiru, nema vajde od toga...
Kako oni ocekuju da nam sintaksa 50+ linija bude perfektna, i da znamo sve napamet, kada ni profesorka ne zna?
(neka uputi neko zmariju, ili nekog faktora u skoli na ovu temu?)

1f y0u Can R3ad tH1S, y0U R3aLy n33D t0 63T LA1D...

Senna

• Gost
« Odgovor #65 poslato: 29. Novembar 2007, 18:09:28 »
Koga da uputimo ? One koji su je postavili da nam predaje, na početku ovog cirkusa smo im se obratili, dobili smo odgovor VIDEĆEMO. Pa su izmislili onu anketu, samo da im ne dosadjujemo više, pošto je sad već skoro decembar kasno je da se bilo šta menja.

Van mreže Bio

• Sr. Member
  • Thank You
  • Prepare for the future
« Odgovor #66 poslato: 29. Novembar 2007, 19:04:07 »
Imam osecaj da je za nasu generaciju je definitivno kasno, tacnije prekasno. Ako se nesto promeni, to ce da osete naredne generacije, a nama i ako spuste kriterijum to ce znaciti da smo prosli i nista nismo naucili i to opet nije to.
S' vitezima viteški
S' gangsterima gangsterski!

Yossarian

• Gost
« Odgovor #67 poslato: 02. Decembar 2007, 19:12:28 »
Je l' moze neko da mi pošalje urađene zadatke sa vežbi?

Pretpostavljam da, kad se zipuje/raruje ne ispadne veliko.
Mejl je yossarian_bgdyahoo.com

Hvala unapred kolege!

Senna

• Gost
« Odgovor #68 poslato: 24. Decembar 2007, 18:46:41 »
Ima li neko slučajno ko je bio na predavanjima i sve pisao ???????????????????????????

Van mreže boske87

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #69 poslato: 10. Januar 2008, 15:14:19 »
Da li neko zna sta ce da bude na ispitu?

Senna

• Gost
« Odgovor #70 poslato: 11. Januar 2008, 17:18:27 »
Biće ti 10 pitanja iz teorije i tri zadatka. Pitanja nose 35 bodova i zadaci isto toliko.

Van mreže boske87

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #71 poslato: 24. Mart 2008, 19:01:09 »
Da li je neko prijavio ovaj ispit sad u aprilskom roku? I kada ce biti odrzan taj ispit?

Van mreže lord.trax

• Full Member
  • Thank You
« Odgovor #72 poslato: 25. Maj 2008, 03:06:01 »
Neki komentar od ljudi po planu od 2007.???
Double the gun, double the fun!!!!

Van mreže shonesplace

• Sr. Member
  • Thank You
    • STUDENTSKI PARLAMENT
« Odgovor #73 poslato: 08. Jul 2008, 02:39:19 »
Ima 'l ko one slajdove? A bio bi rad da share-uje?
Registrujte svoj domen negde i ovde imate BESPLATAN HOSTING!
Web Hosting" width="120" height="60" border="0
http://www.ictportal.info/forum/index.php/topic,1773.0.html

Van mreže Pretender

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 2
    • PsYcHoS
« Odgovor #74 poslato: 18. Septembar 2008, 20:38:40 »