Masa ljudi bre odustaje od škole i mladji i stariji... ljudi vide da uzaludno daju pare..prolaza nema

Muka mi je više od takvih profesora i predmeta i cele ove je****e škole!!!
Što se tiče ocenjivanja dala bih joj -1000 ... OČAJNO!
Ona se popravila u ODNOSU PROFESOR STUDENT, ali to mi iskreno ne znači ništa. Niti bilo kome od nas, jer nam to neće doneti diplome, a pre tih diploma bar neko znanje.
Nju kad je na vežbama neki kolega pitao za neki problem, pošto liku je (MOŽDA) nepoznat Visual Studio, on već dugo godina programira nekako drugačije (nebitna je priča) - pitao ju je za problem u programiranju, ona je jedini odgovor imala "auh, pa mi to tako nismo radili, snadjite se već nekako..." i otišla...ŠTA DALJE REĆI?
Ona je DUŽNA da objasni svako naše neznanje, svaku našu zabunu da ispravi. Mislim van toga što joj je to posao, ona mora da bude kvalifikovana za te stvari.
Izludeću više od svega. Da ne radim, jurila bih možda i više i bavila se školom, a ovako, em me umara i smara, ubija u pojam i kreira mi takvu negativnost na poglede na budućnost da do januara ću da izdržim i definitivno se razmišljam da batalim školu.
A nije samo ova profesorka u pitanju, tu su još profesora koji su nam BITNI za ZNANJE ali ne znaju kako da to prenesu, ili imaju pa ne znaju ili definitivno ne znaju.