09. Februar 2012, 17:20:13

Autor Tema: Saveti  (Pročitano 4834 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MadafankinZ

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • LoDi DoDi
Odg: Osnovi programiranja!
« Odgovor #30 poslato: 03. Novembar 2007, 00:23:17 »
Blah...
Tesko da ces nauciti nesto od zene koja ti ispishe kod, pa procita zadatak za koji je to kod, pa zatim "objasni" par linija, a na kraju crta algoritam... :|

1f y0u Can R3ad tH1S, y0U R3aLy n33D t0 63T LA1D...

djns

• Gost
« Odgovor #31 poslato: 03. Novembar 2007, 11:31:33 »
Slazem se sa tobom... Zato sam ja resio da "uzmem stvar u svoje ruke". Ovaj tutorijal za pocetak, a onda na knjigu sa ETF-a.

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #32 poslato: 06. Novembar 2007, 13:45:18 »
Rok za predavanje domaceg zadatka je 12.11. (valjda)
Jel neko napredovao?

djns

• Gost
« Odgovor #33 poslato: 06. Novembar 2007, 15:08:58 »
Ljudi jel neko nesto cuo u vezi sa kolokvijumom iz ovog predmeta. Danas na vezbama mi neke kolege rekose da ce valjda biti sledece sedmice. Ajde neko ko ide na predavanja redovno neka napise kad je tacno kolokvijum i sta ce biti na njemu...

Senna

• Gost
« Odgovor #34 poslato: 06. Novembar 2007, 22:12:11 »
Kolokvijum je 15-og, ako se ne predomisli do sledeće nedelje. Trebalo bi da bude ovo sto smo radili na C-u, sa petljama ovim silnim, na fazon ovih domacih sto nam je davala, može da bude pretvaranje iz binarnog u decimalni, binarni u oktalni......itd. , logičke operacije( i, ili, disjunkcija), I i II komplement, to je sve sto smo ucili do sad.
Ljudi trebalo bi nekako da se skupimo i da provezbamo sve pred kolokvijum.

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #35 poslato: 07. Novembar 2007, 12:16:55 »
Senna svaka čast na ideji.
Ima nas gomila koja veze nema sa ovim stvarima, i pomoć bi nam extra dobrodošla!
Čak bi i platili (pričam za sebe)...
Ako bude nekih okupljanja za vežbanje i pokazivanje ovog gradiva, molim da ostavite neke informacije na forumu ovde.

Hvala puno...

skole

• Gost
« Odgovor #36 poslato: 07. Novembar 2007, 20:13:10 »
A kako i da imate veze, kad je predmet u kompletu, bezveze i nelogicno organizovan. Ovde je ono sto sam ja ucio 3 godine u srednjoj (i nisam bas naucio), zbijeno u 3 nedelje. Ne znam da li je neko uopste i mogao da shvati nesto sa predavanja. I iskreno da vam kazem C nije nesto sto moze da se objasni na brzaka. Poceo sam da ga ucim u drugoj godini srednje, i neke stvari iz te druge godine sam skapirao tek u cetvrtoj.

Senna

• Gost
« Odgovor #37 poslato: 08. Novembar 2007, 00:35:09 »
Da je lose organizovano to se svi slazemo, ali dobra vest je da ce na kolokvijumu biti deset pitanja i tri zadatka. Pitanja ce biti vezana za teoriju, a zadaci kao ovi za domaci. Tako da na ovom kolokvijumu mozete da uzmete neke bodove iako ne znate da radite na C-u. Ovi domaci sto joj predajemo ne nose nikakve bodove, dace nam neki specijalni domaci koji ce se bodovati. Moracemo da branimo  vezbe koje ce takodje bodovati kao i labaratorijski kolokvijum, gde ce nam zadati da napravimo neki program na C-u. Sve ovo nosi 40 bodova, a 20 nam treba za izlazak na ispit. Ja stvarno ne znam kako ona misli da sve ovo odradimo

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #38 poslato: 08. Novembar 2007, 14:17:25 »
:CVIL:
:) haha

Zajedničkim snagama verujem da možemo sve.
Ja ću se bacim na ovaj tutorial, i raspitaću se ko kako zna da mi objasni, pa možemo već da se nekako iskombinujemo....
Nisam pametna više...

Tripko

• Gost
« Odgovor #39 poslato: 12. Novembar 2007, 15:52:09 »
Opushteno je zakazala kolokvijum u Nedelju :) hahahahaha ja ni da hocu ne mogu da se tad pojavim :P a kao, pa profesorka, taj kolokvijum je obavezan, na sta ce ona "sta da vam radim" ;D lol bre... a kaze 'mozemo u ponedeljak 3 grupe da radite po 45 min' ali ne njoj vise odgovara u nedelju oko 11-12...

Kolokvijum (datum) tje biti istaknut u sredu na oglasnoj tabli... rofl.. znaci ne verujem :P

Van mreže zola

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #40 poslato: 12. Novembar 2007, 17:03:26 »
Ma bezobrazluk  >:(

Van mreže raynor

• Hero Member
  • Thank You
    • Nikola Poša
« Odgovor #41 poslato: 12. Novembar 2007, 17:15:21 »
pa profesorka, taj kolokvijum je obavezan
Ja bash mislim da nije... Ona je rekla da bodovi mogu da se skupljaju i na drugi nachin, tachnije preko domacih zadataka i lab. vezhbi. Al' poshto ce mi svaki bod dobro doci, ja cu ipak izaci na taj kolokvijum u nedelju...

Tripko

• Gost
« Odgovor #42 poslato: 12. Novembar 2007, 17:54:09 »
ja sam citirao koleginicu koja je to rekla ne sebe, ja sam bio na casu i cuo sta je rekla ;)

Van mreže raynor

• Hero Member
  • Thank You
    • Nikola Poša
« Odgovor #43 poslato: 12. Novembar 2007, 18:11:34 »
Bio sam i ja na chasu, al' nisam slushao kleginicu nego profesorku... I sigurno je rekla da kolokvijum nije obavezan...

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #44 poslato: 12. Novembar 2007, 22:54:13 »
Kako moze bilo koji kolokvijum da bude ne-obavezan?
Em donosi bodove, em spada u predispitne obaveze...itd...

A opet nebitno, vec sam videla da su se za taj termin obratili zMariji, da se menja, jer koliko skontah ni profesorka nema nista protiv toga da se termin promeni.

Videcemo, a vi javite taj termin ovde i sta god jos bude receno - sta ce biti na kolokvijumu tacno i slicno...