09. Februar 2012, 16:03:32

Autor Tema: Saveti  (Pročitano 4833 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tripko

• Gost
Saveti
« poslato: 11. Oktobar 2007, 16:42:13 »
Daklem, dajte neki useful info! :) tipa, ima li lab. vezbi, kakav je predmet (znam da zvuci glupo jer sam naziv kaze o cemu se radi ali rek'o da pitam cisto radi reda), ako iko zna...  ??? tipa, druga sam godina sad slusam ovo kao pre jave i c-a ;)
« Poslednja izmena: 21. Februar 2011, 22:31:17 tamara91 »

ZmYchE

• Gost
Re: Osnovi programiranja!
« Odgovor #1 poslato: 11. Oktobar 2007, 23:46:05 »
heheh htedoh otvoriti temu :D

Ali ovaj predmet je tek u trecem trimestru??? :D

Tripko

• Gost
« Odgovor #2 poslato: 12. Oktobar 2007, 00:04:28 »
ne bre bre meni je u bre prvom trimestru bre bre :)

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #3 poslato: 12. Oktobar 2007, 00:28:43 »
Lele...hmmm...ja sam sa tobom druga godina...al koliko vidim raspored iz PRVE godine...tu nema OP.
:(

Ja vise nista ne razumem :(

Tripko

• Gost
« Odgovor #4 poslato: 12. Oktobar 2007, 01:03:54 »
haha, pa vidis, ako si presla u program 2007, imas sada u drugoj godini IT Osnove programiranja... kao i Arhitekturu Racunara... :S ako nisi neam pojma valjda nemas :) ja sad upisao 2. godinu pa te dve stvari dobiX besplatno da slusam ... i dam... :) pa reko' da se raspitam

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #5 poslato: 13. Oktobar 2007, 03:03:36 »
Takodje. Znala sam o tome, ali po rasporedu internet tehnologije (doduse za prvu godinu) ne znadoh za to...

Nemam blage veze...Nije valjda da su stavili da ovaj predmet prva godina slusa u trecem trimestru a druga u prvom... Hahaha kakvi su oni /////****..majko mila...

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #6 poslato: 13. Oktobar 2007, 03:24:12 »
Ko ce nam predavati ovaj predmet?

Van mreže raynor

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • Nikola Poša
« Odgovor #7 poslato: 13. Oktobar 2007, 14:12:28 »
Verovatno Chabarkapa...

Tripko

• Gost
« Odgovor #8 poslato: 13. Oktobar 2007, 16:50:38 »
http://skola.ptt.yu/studentskiservis/nastava/2007/IT2_2007.htm

:D eto nam rasporeda ;) imamo "osnovi" ponedeljkom i sredom... yeeeeeey... i sta, znaci on dodje u salu i crta nam algoritme na tabli sve vreme :P

Van mreže MadafankinZ

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
    • LoDi DoDi
« Odgovor #9 poslato: 13. Oktobar 2007, 18:12:38 »
Heh... Secam se druge godine srednje... Pred kraj polugodista, kontrolni iz programiranja - algoritmi...
Summary: jedna 4 (sin doticnog profesora), jedna dvojka (dunno ko)... 26 jedinica... I ja 5...
Nadam se da se jos secam toga... :p

1f y0u Can R3ad tH1S, y0U R3aLy n33D t0 63T LA1D...

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #10 poslato: 14. Oktobar 2007, 17:54:13 »
 Divno... :D
i to propustam zbog posla..agr..
Obavestavajte kad planiraju da nam grunu kolokvijume i slicno i sta ce biti na istima, kao i gde se moze nabaviti literatura ili ako vec neko ima istu da je kaci na net, salje na mail il otkud znam.

Tripko

• Gost
« Odgovor #11 poslato: 15. Oktobar 2007, 17:43:14 »
Ajmo sad utisci...
elem posto su prva 3 casa odrzana u stilu .rar file u .zip file pa onda .zip file u opet .rar file u prevodu u sali 10 pokusali da strpamo 100 ljudi... pola nije ni bilo tamo da vidi kako sve to izgleda... elem pocinje se sa c-om... sto je lepo, znaci odmah se prelazi na konkretne stvari i ima lab. vezbi... za 3-4 nedelje... preporuka da svi dolaze jer ovo ko nikada nije video programiranje evo mu prilike da se upozna a tek ako ima c++ i javu posle mocice samo da se slika bez ovog predznanja. Postoje naravno predavanja u pdfu valjda ili u power pointu u svakom slucaju ne verujem da ce to tek tako lako da se shvati samo iz fajlova...

Literatura... uh kako je rekla profesorka ima 2 knjige koje su hiper papreno skupe... ali ako ljudi redovno dolaze nece imati problema po mom misljenju... upisali ste ovo i izabrali predmet jer hocete da programirate jel da :P

Enivej, 40 poJena predispitna obaveza to jest 20 poena minimum da biste uopste izasli na ispit.. Oni se ostvaruju na lab. vezbama, pravljenju programa itd itd... to ce vec da bude ispricano po 100 puta verovatno svima od strane profesora itd... Rasporedi lab. vezbi ce biti istaknuti tako da opusteno ;)

Van mreže UrkeM3

• Sr. Member
  • Thank You
    • UrkeM3
« Odgovor #12 poslato: 15. Oktobar 2007, 22:45:41 »
Meni nije ostalo jasno sta je na kraju sa knjigama
rekla je kako ucimo iz nekih 6 knjiga, da ce nam
dati neki materijal da kopiramo i opet na kraju
su pomenute 2 knjige....
ali vjerovatno cemo sve saznati u hodu
i valjda ce se rijesiti problem velike guzve
tj valjda cemo dobiti vecu ucionicu....
Ko na brdo ak' i malo stoji, vidi više od onog pod brdom...
Montenegro & Serbia - forever

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #13 poslato: 15. Oktobar 2007, 22:56:08 »
Literatura... uh kako je rekla profesorka ima 2 knjige koje su hiper papreno skupe... ali ako ljudi redovno dolaze nece imati problema po mom misljenju... upisali ste ovo i izabrali predmet jer hocete da programirate jel da :P

Heh kolega, pa nismo ga bas birali, dobili smo ga :D
Jel spominjala koliko su predavanja obavezna? ili nesto slicno tome? o onima koji ne dolaze na predavanja?

Samo se nadam da ce bar te vezbe biti popodne...!!! :(

Tripko

• Gost
« Odgovor #14 poslato: 15. Oktobar 2007, 23:17:10 »
Kao sto sam rekao ovo ste upisali (onima kojima je obavezno) i izabrali (onima kojima je izborno) ;D enivej, predavanja nisu obavezna, vezbe jesu. Sa druge strane ne vidim kako moze da se razumeju stvari ako se ne dolazi na predavanje jer tamo se rade isto nardebe i objasnjava se sve poprilicno detaljno ;) ali ko moze da uci od kuce preko pdfova super jos bolje za njega :)