Prvo da se zahvalim koleginici na ovoj skripti, trebalo je vremena i strpljenja za to! Imam samo jedno pitanje - na šta se, tačno, misli pod ovim "Sva pitanja spremati sa objašnjenjima"? Trebaju i neka dodatna objašnjenja uz ove odgovore iz skripte ili...?
Moram da skrenem pažnju svima koji će ovo tek da polažu, ja sam u prethodnom roku ispit spremao iz prethodne verzije ove skripte i pao jer su mi svi odgovori bili navodno nepotpuni (inače, davao sam doslovno iste odgovore kakvi su u toj prethodnoj skripti bili a na testu sam od 10 odradio 9 pitanja!), pa sam u ukupnom zbiru od mogućeg broja poena imao tek nešto preko trećine! Problem je u tome što su iz te iste skripte spremali još neki ljudi i davali iste takve odgovore i neki od njih su prošli, a neki su pali. Ne znam kako je moguće da isti ogdovori nekima budu kompletni a nekima ne, ali i to je život... Uglavnom, vidim da je ova skripta dosta dopunjena u odnosu na prethodnu (još jednom se zahvaljuem koleginici) i, kako je ona jedino na šta se možemo osloniti u budućim pokušajima polaganja mmtk, nadam se da će biti dovoljno spremiti ovo što je u njoj. Ipak, vidim da su neka pitanja ostala ista kao u toj prethodnoj verziji, pa svima savetujem da kopaju nogama i rukama po netu ili bilo kakvoj dodatnoj literaturi da ne bi pali zbog "nepotpunih" odgovora!
Puno sreće svima... trebaće vam!
Veliki pozdrav!