09. Februar 2012, 17:05:24

Autor Tema: Full skripta  (Pročitano 2025 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mickyca

• Gost
Full skripta
« poslato: 25. Avgust 2007, 16:55:37 »
Ovo je sve sto Vam treba!POzdrav  :)
http://www.sendspace.com/file/v5nzo5

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • AutoCAD Kurs
Re: Full skripta
« Odgovor #1 poslato: 25. Avgust 2007, 20:09:57 »
Hvala...

Van mreže Abraham

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • Ako ginemo, ginemo zajedno...
« Odgovor #2 poslato: 26. Avgust 2007, 00:59:47 »
Koleginice jesi to polozila pa dobila zelju da sve prekucas, il me oci varaju...
...na srpskom rime prangijam jer sam SRBIN, rodio se beo nisam crn ni žut ovako bog je hteo...

mickyca

• Gost
« Odgovor #3 poslato: 26. Avgust 2007, 16:59:11 »
Ma ne znam da li sam polozila,kod nase profesorke Irini nikad nije dosta,nego ovo je jedina literatura koju ako spremite mozete poloziti.

Van mreže Vanzemaljac

• Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #4 poslato: 28. Avgust 2007, 13:37:44 »
Draga koleginice,
HVALA VAM PUNO NA OVOJ SKRIPTI!!!! Carica si!!! Svaka ti cast!

Pozz od Vanza

Van mreže Zoll

• Full Member
  • Thank You
« Odgovor #5 poslato: 14. Septembar 2007, 13:31:19 »
Prvo da se zahvalim koleginici na ovoj skripti, trebalo je vremena i strpljenja za to! Imam samo jedno pitanje - na šta se, tačno, misli pod ovim "Sva pitanja spremati sa objašnjenjima"? Trebaju i neka dodatna objašnjenja uz ove odgovore iz skripte ili...?

Moram da skrenem pažnju svima koji će ovo tek da polažu, ja sam u prethodnom roku ispit spremao iz prethodne verzije ove skripte i pao jer su mi svi odgovori bili navodno nepotpuni (inače, davao sam doslovno iste odgovore kakvi su u toj prethodnoj skripti bili a na testu sam od 10 odradio 9 pitanja!), pa sam u ukupnom zbiru od mogućeg broja poena imao tek nešto preko trećine! Problem je u tome što su iz te iste skripte spremali još neki ljudi i davali iste takve odgovore i neki od njih su prošli, a neki su pali. Ne znam kako je moguće da isti ogdovori nekima budu kompletni a nekima ne, ali i to je život... Uglavnom, vidim da je ova skripta dosta dopunjena u odnosu na prethodnu (još jednom se zahvaljuem koleginici) i, kako je ona jedino na šta se možemo osloniti u budućim pokušajima polaganja mmtk, nadam se da će biti dovoljno spremiti ovo što je u njoj. Ipak, vidim da su neka pitanja ostala ista kao u toj prethodnoj verziji, pa svima savetujem da kopaju nogama i rukama po netu ili bilo kakvoj dodatnoj literaturi da ne bi pali zbog "nepotpunih" odgovora!

Puno sreće svima... trebaće vam!
Veliki pozdrav!
Lost in a distant dream...

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
    • AutoCAD Kurs
« Odgovor #6 poslato: 14. Septembar 2007, 13:43:28 »
E sad si me vec zabrinuo... ali svakako hvala na korisnim savetima...

Van mreže travolta

• Sr. Member
  • Thank You
  • Shako - Kralj turske muzike
    • ClubLife
« Odgovor #7 poslato: 18. Septembar 2007, 04:23:21 »
DA LI JE NEKO POLOZIO ISPIT UCECI IZ OVE SKRIPTE????
SHAKO JE KRALJ !!!

Van mreže mikicca

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
« Odgovor #8 poslato: 18. Septembar 2007, 10:26:29 »
Ja sam polozila ispit u Septembru uceci iz ove skripte dobila sam 7,napisala sam odgovore na svih 10 pitanja medjutim neki su bili nepotpuni ali u vecini je potrebna slika zato ucite slike teorija bez njih vam nista ne znaci.Pitanja koja nisu prosirena su sasvim ok,ali to su pitanja koja ne znace puno na ispitu ali svakako ih uradite(znaci ne ostavljajte nista prazno).Ljudi pa ima 15 strana,moze se nauciti za 2 dana!!!!!

Van mreže Zoll

• Full Member
  • Thank You
« Odgovor #9 poslato: 18. Septembar 2007, 11:32:31 »
Aha, znači slike su najbitnije, džaba svako objašnjenje bez njih... ok, hvala za informaciju.

Pa...hm... baš neka od tih pitanja koja su u ovoj verziji ostala nedopunjena su došla u septembru i, nažalost, to što piše ovde je bilo nedovoljno... bar u mom slučaju, očigledno su ti odgovori nekima priznavani, ne znam...

Da ne budem pogrešno shvaćen, zahvalan sam ja za skriptu jer bez nje ne bismo imali apsolutno ništa za spremanje ispita, samo skrećem pažnju ljudima šta sve može da se desi... ja sam bio siguran da ću položiti, pa sam pao... U svakom slučaju, srećno svima!

Van mreže travolta

• Sr. Member
  • Thank You
  • Shako - Kralj turske muzike
    • ClubLife
« Odgovor #10 poslato: 18. Septembar 2007, 15:16:46 »
Ja sam polozila ispit u Septembru uceci iz ove skripte dobila sam 7,napisala sam odgovore na svih 10 pitanja medjutim neki su bili nepotpuni ali u vecini je potrebna slika zato ucite slike teorija bez njih vam nista ne znaci.Pitanja koja nisu prosirena su sasvim ok,ali to su pitanja koja ne znace puno na ispitu ali svakako ih uradite(znaci ne ostavljajte nista prazno).Ljudi pa ima 15 strana,moze se nauciti za 2 dana!!!!!
na koje slike da obratimo paznju ako te pamcenje dobro sluzi? :D
thx
SHAKO JE KRALJ !!!

luK

• Gost
« Odgovor #11 poslato: 20. Septembar 2007, 07:39:35 »
bilo bi dobro da neko navede par pitanja iz prethodnih rokova koja su sisla na ispitu, cisto da vidimo kako to izgleda

Van mreže mikicca

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
« Odgovor #12 poslato: 20. Septembar 2007, 15:25:17 »
Uniformni-neuniformni kvantizer.
Presavijeni opseg.
Prag čujnosti
Dokle treba smanjivat korak kvatovanja
JPEG- JPEG 2000
Access jedinica
Presentation jedinica
GOB u streamu
Šta je to DVB

To su pitanja kojih se mogu setiti sa proslog roka,cesto daje streaming,elementary stream,Pes.A sto se tice obracanja paznje na slike,moram da razocaram kolegu,ali sve slike su potrebne.

Van mreže Zoll

• Full Member
  • Thank You
« Odgovor #13 poslato: 20. Septembar 2007, 20:18:58 »
Da, ta su bila pitanja... samo, ako se ne varam, access i presentation jedinica je bilo kao jedno pitanje...

Van mreže mikicca

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
« Odgovor #14 poslato: 20. Septembar 2007, 21:14:45 »
aha.