10. Februar 2012, 08:06:02

Autor Tema: Sitni saveti  (Pročitano 2073 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže UrkeM3

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • UrkeM3
Odg: Sitni saveti
« Odgovor #30 poslato: 14. Jun 2007, 14:34:19 »
Sto si dosaadan jbt, svuda te ima idi kuci vise.

Stvarno ja sam cuo da je prvi dio valjda 23.06 i da je to za taj usmeni tj dreamweaver ko nije polozio
a drugi dio je 27.06 za pismeno ali da li je to tacno pojma nemam,
najbolje da bas pitamo zmariju da ne razmisljamo bzvz
Ko na brdo ak' i malo stoji, vidi više od onog pod brdom...
Montenegro & Serbia - forever

Van mreže raynor

• Hero Member
  • Thank You
    • Nikola Poša
« Odgovor #31 poslato: 19. Jun 2007, 12:40:07 »
jel ima neko neki primer pismenog dela ispita iz interneta iz proshlih rokova? zanima me kako ce da izgleda taj ispit, koliko ima pitanja, da li su dovoljni kratki odgovori ili mora puno da se pishe na svako pitanje...

Van mreže UrkeM3

• Sr. Member
  • Thank You
    • UrkeM3
« Odgovor #32 poslato: 19. Jun 2007, 12:44:00 »
Spam!
Na kraju mi nista nije jasno jel' mi dolazimo u subotu na internet ili ne,
trebalo bi da smo mi taj usmeni polozili ali ja cu da dodjem, ti?
Ko na brdo ak' i malo stoji, vidi više od onog pod brdom...
Montenegro & Serbia - forever

Van mreže raynor

• Hero Member
  • Thank You
    • Nikola Poša
« Odgovor #33 poslato: 19. Jun 2007, 13:16:00 »
u subotu - ne! usmeni polazhu samo oni koji nisu polozhili ili oni koji nisu izashli na dreamweaver...

Van mreže rubikon

• Sr. Member
  • Thank You
  • Age. Fac ut gaudeam
« Odgovor #34 poslato: 19. Jun 2007, 13:17:57 »
jel ima neko neki primer pismenog dela ispita iz interneta iz proshlih rokova? zanima me kako ce da izgleda taj ispit, koliko ima pitanja, da li su dovoljni kratki odgovori ili mora puno da se pishe na svako pitanje...

Pisi ko blesav, sto vise stavis na papir veca ocena :)

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #35 poslato: 03. Jul 2007, 09:40:05 »
Jel bio nekom na poslednjem ispitu iz Interneta ? Kako je bilo?

Van mreže raynor

• Hero Member
  • Thank You
    • Nikola Poša
« Odgovor #36 poslato: 03. Jul 2007, 11:58:16 »
bio sam ja, dobio sam 9... nije bilo toliko teshko, nije trebalo puno da se pishe, trazhila je samo osnovne stvari...

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
« Odgovor #37 poslato: 04. Jul 2007, 01:49:55 »
Ja dobio 10 .. ali ono .. iskreno da kazem nisam znao 3 pitanja da odgovorim sushtinski. Tachnije nisam znao shta me tachno pita. .. Pa sam pisao sve shto znam ne bi li naboo u tome ono shto ona trazi :))

test + A4 strana i sa jedne i druge strane .. i to je to.

Mogu samo da vam kazem .. da nema puno vremena za razmisljanje .. ima dosta da se pishe.
FORM IS TEMPORARY , CLASS IS PERMANENT!!!
Hrani sina pa salji u inostranstvo , Srbija se normalizovati ne moze :)

Van mreže dabl_di

• Sr. Member
  • Thank You
  • chili peppers have baby apeal
    • http://podobalom.iz.rs/forum
« Odgovor #38 poslato: 04. Jul 2007, 19:19:04 »
To je tako na svakom ispitu...par pitanja gde ne znas sta te pita ::)
Samo za taj osjećaj…
http://podobalom.iz.rs/forum

ZmYchE

• Gost
« Odgovor #39 poslato: 05. Jul 2007, 09:43:48 »
Svaka vam čast momci.
Jel može još mala pomoć ako se setite pitanja koja su bila da ispišete neka..bila bih vam extra mnogo puno itd zahvalna :D

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
« Odgovor #40 poslato: 06. Jul 2007, 04:43:50 »
Evo onoga shto se ja secam (trudim se da zaboravim:) :Razlika izmedju IPv4 i IPv6 adresa i njihova kompaktibilnost ( ovde imate deo iz slajdova gde pokazuje primer rutiranja sa ruterom IPv6 izmedju dva rachunara IPv4 i obratno koliko se secam a naravno opisite od chega se sastoje .. kolike su velichine ... zashta koji deo adrese sluzi itd ..i )
                                                                            IP adrese podele , klase ( ovde .. sve shto znate o IP adresama A,B,C,D.. klase .. na kraju dodajte i klasifikaciju IP adresa kroz maske. .. itd..)
                                                                            ADSL i slika ADSL-a(pishi sve shto znash pa ako treba nacrtaj i kucni rachunar kako je vezan na adsl liniju itd ... max protok , max upstrream , downstream ....)
                                                                            Bezicne mreze (preko kakvih signala rade ... bla , bla .. mozete dodati i neshto o wirelessu i bluetooth-u .... bezichni lan itd ..)
                                                                            TCP zaglavlje - objasniti kako funkcionise (ne morate ga crtati ... ali objasnite svaki deo zaglavlja .. mozete i da lupate .. a ako a nacrtate to je vec 20% stranice :)))
                                                                            HTML ( ovde iskreno ne znam shta sve da se pishe .. ja sam pisao o kod-u kako funkcionishe ... gde se sve moze pisati itd , ortak je pisao o HTTP protokolu i isto je dobio 10 )
                                                                            Pretrazivacka mashina  (od chega se sastoji itd.. primeri ..)
                                                                            Organizacija mreza i logistichka organizacija mreza (podela , malo o token ringu i ethernetu chisto da se lepo napuni papir , moze i o topologijama .. samo trpajte .. :)
                                                                            TCP model ( slojevi .. objasniti svaki zashta sluzi ...mozete dobar deo papira da pojedete na ovom pitanju :)))

Rechenice obavezno prosto proshirene , nemojte gruvati napamet .. svojim rechima i opushteno prolazite :))

To je 9 pitanja .. kojih se secam .. iz moje grupe , ma sve je bilo na foru objasniti ... i kad uzmes da objasnjavash .. nema shanse da ti stane na onaj papir koji ti daju .... odmah im trazite papir ...

Zena stalno govori sushtinu samo ... ljudi koji su odgovarali u 2,3 rechenice sushtinski  .. ili su pali ili su uboli nekako 6-icu , mozda je neko sluchajno uboo 7 .. ali to je max.
FORM IS TEMPORARY , CLASS IS PERMANENT!!!
Hrani sina pa salji u inostranstvo , Srbija se normalizovati ne moze :)

ZmYchE

• Gost
Re: Sitni saveti
« Odgovor #41 poslato: 09. Jul 2007, 00:24:23 »
Ovo je bilo od velike pomoci kolega i zaista PUNO HVALA, i ostali ako se sete neceg, dopisivajte!!! :D

gagagm

• Gost
« Odgovor #42 poslato: 11. Jun 2009, 21:04:55 »
ZDRAVO SVIMA!:)
Da li je neko u skorije vreme polagao internet?trebala bih par informacija!

Van mreže Shelle

• Sr. Member
  • Thank You
« Odgovor #43 poslato: 11. Jun 2009, 22:12:25 »
Ja sam polagao u I trim... shta treba??? :)
Učim, sebe i ostale mučim... Al' kad diplomiram, tad ću da se kurčim!!! :)