Milkic je postavila neka pitanja. To svakako nije ono sto dolazi na ispit. To se samo spisak nekih komandi, nesto sto se ocekuje da znate na lab.vezbama. Sto se tice ispita, sasvim je drugacije.
Naime, pitanja su u vidu testa i to neka na zaokruzivanje, neka kao pisanje odgovora.
Sto se tice onih na zaokruzivanje, slicna su (samo na srpskom) sa onima koja se nalaze u materijalu koji sam dala za spremanje seminarskih radova. Mozete sami skinuti sa interneta neka pitanja i testove koji se nalaze na ispitu za CCNA sertifikat. Naravno, mi nismo obradjivalji sve oblasti, pa samo dolaze u obzir ona koja smo obradjivali.
A sto se tice onih koja se pisu, to se pre svega odnosi na osnovne pojmove vezane za rutinprotokole i to RIP, OSPF, EIGRP (vrsta protokola, metrika, administrativna distanca...). Naravno ima tu jos nekih detalja vezanih za OSPF i EIGRP, kao sto su DR i BDR za OSPF ili za EIGRP feasible distance (FD), reported distance (RD), successor i feasible successor, Access liste (postavljanje i konfigurisanje) itd.
Vazan savet. Ne ucite testove, ja ih menjam. Pokusajte da razumete to sto ucite. Ako imate problema sa razumevanjem...
Najbolje je da dodjete na konsultacije. Mene ja bar lako naci.