08. Februar 2012, 02:24:23

Autor Tema: mali savet  (Pročitano 516 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže rubikon

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
  • Age. Fac ut gaudeam
mali savet
« poslato: 12. Novembar 2006, 01:48:03 »
Dakle svima koji su izabrali ovaj predmet savet proistekao iz iskustva od prosle godine: bubacenje je zakon, ko to moze na konju je, a ko ne pa moze se naci u teskocama. Radite oba kolokvijuma obavezno, lakse je tako, i posebnu paznju obratite na fusnote iz knjiga, nama je prosle godine govorio kako su dovoljne prepiske sa casa i onda 4 pitanja na ispitu sva iz jedne fusnote. Obozava godine i detalje tipa koje godine je preko koje reke presao prvi parobrod i tome slicno.....sta reci srecno...

Kiza

• Gost
Odg: mali savet
« Odgovor #1 poslato: 15. Novembar 2006, 16:25:19 »
E da lik je lood malo. Dao je skroz nebitna pitanja. Kad se vrnem qtji ako se setim natjitju taj deo u knjizu pa tje da skeniram ovde da bachim kopiju da vidite na shta nas je obarao. valjda od nas 30-ak 40 (IT) polozhilo je nekih valjda 5-6 taj kolokvijum (nadam se da nisam pomeshao sa nekim drugim predmetom :D )

E da, Avram (svi znate Avrama) otishao da polazhe soc, i ja kao pravim drushtvo tamo, on naravno nije nauchio... znate kako to ide... i nishta ne prodje on to. i ja se vratim da uzmem od profesora pitanja ima kao neka shtampana, chisto da ovaj sedne i nauchi po pitanjima. Lik mi da papir ja izadjem i posle gledamo ono pitanja iz eko menadzhmenta :D a lik ispituje soc :D Chisto da vidite gde stojite sa tim chovekom. I ima ono njegova "Da Vam stavim na pair" :D
« Poslednja izmena: 15. Novembar 2006, 16:36:48 Kiza »

Van mreže Avram

• Sr. Member
  • Thank You
    • Avramović Web Solutions
« Odgovor #2 poslato: 29. Januar 2007, 00:08:54 »
Jbt ja još nisam dao Zlociologiju... ovaj rok sam samo nju prijavio... pomoz' Bože (iako u te' ne verujem).

p.s. Kizo, ionako sam izgubio onaj papir sa pitanjima ;D

Van mreže rubikon

• Sr. Member
  • Thank You
  • Age. Fac ut gaudeam
« Odgovor #3 poslato: 29. Januar 2007, 09:49:20 »
Avrame nek' je sa srećom, ja sam dao na jedvite jade i to me je usmeno cedio (baš u vreme koje opisuje Kiza u prethodnoj poruci), užas, ali nije loš lik, čak mi je i kafu skuvao  ;D (ova prethodna poruka od Kize sve objašnjava)

Kiza

• Gost
« Odgovor #4 poslato: 29. Januar 2007, 21:03:04 »
Ma ok je on, meni bash bilo simpa na njegovim chasovima :D, a predpostavljate josh se nisam smilovao da nadjem onaj paragraf :D

Nego sad da vam ja sve to stavim na papir :D

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
    • AutoCAD Kurs
« Odgovor #5 poslato: 02. Februar 2007, 20:21:59 »
Slusaj OVO: Dosao ja da mi upise shesticu iz sociologije sto sam dobio, pita on sta ste dobili kolega? ja reko 6, uze index i upisa nesto a ja ni ne pogleda... tek kad sam dosao kuci vidim upisao mi covek
EKOLOSKI MENADZMENT 6!

Sta da vam kazem.... Uzas

Van mreže Avram

• Sr. Member
  • Thank You
    • Avramović Web Solutions
« Odgovor #6 poslato: 03. Februar 2007, 14:16:00 »
OMG ;D

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
« Odgovor #7 poslato: 07. Februar 2007, 01:36:41 »
Jeee, ja nemam rechi shta je nama chovek radio... mislim meni , i josh trojici kolega.

- Padnemo mi prvi kolokvijum ono , opushteno , naravno pojma nismo imali...Pred drugi kolokvijkum mi ga pitamo .. da li mozemo da dodjemo da polazemo Prvi deo. Lik kaze .. ma nema problema .. sve samo da se kolegama izadje u susret . "Uchite , uchite , samo uchite ":). Mi kao .. naprzili se aj .. spremamo prvi deo ... spremimo koliko , toliko , dodjemo ...On kaze .. dodjite sledece nedelje na konsultacije , pa cete tad da radite...mi dodjemo sledece nedelje ... On kaze " aaa , ne moze sada imam neka predavanja ... kao evo vam ova pitanja pa ih vi detaljno prouchite i dodjite .. kada PTT bude imao ispit." Mi dodjemo ...on kaze .."eee pa ne moze samo prvi ..deo mora sve odjednom ili drugi samo" Dodjite vi za nedelju dana(a to nam ispitni termin) ,"evo ja sam spreman da vam izadjem u susret" .

Mislim boze , koliko je chovek senilan to je strasno .. i evo od svega toga ne znam vishe ni prvi  deo ... a za drugi deo sam spremao , ne pushke nego "mitraljeze i topove" za prepisivanje .. pa shta bog da ... ma ko zna .. mozda sutra (mislim danas) i nebudemo imali ispit:))
FORM IS TEMPORARY , CLASS IS PERMANENT!!!
Hrani sina pa salji u inostranstvo , Srbija se normalizovati ne moze :)

Van mreže KokniKola

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • TREBACE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
« Odgovor #8 poslato: 02. April 2007, 12:26:18 »
koje su sanse da ja prodjem sociologiju ako danas pocnem da ucim?
...sto navodi na zakljucak da je ovo delo ruske mafie ili neke druge domace, nevladine humanitarne organizacije...

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
    • AutoCAD Kurs
« Odgovor #9 poslato: 02. April 2007, 22:25:30 »
Zavisi koliko brzo ucis? Ili koliko dobro prepisujesh?