Jeee, ja nemam rechi shta je nama chovek radio... mislim meni , i josh trojici kolega.
- Padnemo mi prvi kolokvijum ono , opushteno , naravno pojma nismo imali...Pred drugi kolokvijkum mi ga pitamo .. da li mozemo da dodjemo da polazemo Prvi deo. Lik kaze .. ma nema problema .. sve samo da se kolegama izadje u susret . "Uchite , uchite , samo uchite "

. Mi kao .. naprzili se aj .. spremamo prvi deo ... spremimo koliko , toliko , dodjemo ...On kaze .. dodjite sledece nedelje na konsultacije , pa cete tad da radite...mi dodjemo sledece nedelje ... On kaze " aaa , ne moze sada imam neka predavanja ... kao evo vam ova pitanja pa ih vi detaljno prouchite i dodjite .. kada PTT bude imao ispit." Mi dodjemo ...on kaze .."eee pa ne moze samo prvi ..deo mora sve odjednom ili drugi samo" Dodjite vi za nedelju dana(a to nam ispitni termin) ,"evo ja sam spreman da vam izadjem u susret" .
Mislim boze , koliko je chovek senilan to je strasno .. i evo od svega toga ne znam vishe ni prvi deo ... a za drugi deo sam spremao , ne pushke nego "mitraljeze i topove" za prepisivanje .. pa shta bog da ... ma ko zna .. mozda sutra (mislim danas) i nebudemo imali ispit:))