Autor Tema: BIĆE kafeaparat!  (Pročitano 579 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

shonesplace

• Moderator
  • Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muški
  • Status:: IT student
    • Pogledaj profil
Odg: BIĆE kafeaparat!
« #30 poslato: јануар 10, 2010, 09:46:52 »
'Nadoknada'? Kada je to Vuk napisao mislio je na to da do sada Studentski Parlament osim lične štete svakog od članova dobio je jedno veliko NIŠTA (to što ti smatraš nadoknadom). Kao predsednik tog Parlamenta spremam jedan opširniji izveštaj o dosadašnjem radu i kompletnom poslu koji smo ili nismo obavili a biće objavljen uskoro i biće dostupan svima. Mislim da si pogrešio i temu jer se tema zove 'Biće kafeaparat' a na ovom delu foruma postoje teme gde možeš ostaviti konkretne probleme koji te muče i to smo pokrenuli i pre formiranja samog Parlamenta.
Što se tiče predstavnika sa specijalističkih studija te ljude nisam ni video i oni su bili proforme u Studentskom Parlamentu i nikada nisu ukazali na neke probleme a to je tako jer da bi se podigla svest ljudi potrebno je VREME. Pre nas bili su ljudi koji nam nisu ostavili ama baš NIŠTA, čak ni temu na forumu i sve što vidiš je naša inicijativa i borba (oooopširnije u izveštaju  ;))
Vuk nije tebi ponudio da budeš u Studentskom Parlamentu već da pomogneš da se rešavaju stvari a vidiš kako si odmah rekao, 'neka hvala'? E to rade svi, jer najlakše je kritikovati i to je u redu kada se radi PLAĆEN POSAO a mi ovde VOLONTIRAMO pa ako imaš nekih ideja pomozi da se realizuju, a čak i ne moraš biti član Parlamenta  ;)
Dakle nije nikakva privilegija biti član Parlamenta a to ćeš shvatiti kada budem završio taj izveštaj. Takođe nema ljudi koji ovu školu studiraju 5-6 godina a članovi su Parlamenta. Ja lično jesam 86 godište ali sam ovu školu upisao 2007 prvi put (studirao sam na Matematičkom pre toga i radio istovremeno)

Takođe Srleminator je do skoro, pre diplomiranja, bio naš drug član - čak štaviše podpredsednik Studentskog Parlamenta a zajedno sa Vukom i jedan od prvih glavnih i odgovornih za Anketu, prvi na Nastavnom veću kada se sprečavala naplata školarina itd.... biće to sve napisano u izveštaju...
Dakle, dragi kolega... I ja mislim da mnogo stvari ne valja u ovoj školi i iz tog razloga sam i pokrenuo celu priču ali te molim da pre svakog pljuvanja po nama razmisliš o tome šta si lično ti uradio na tom polju i jesi li spreman da uradiš a verovao ili ne nama će biti drago da neko preuzme ovaj posao... Ovo sve ne kažem zbog sebe već zbog ljudi koji su u školi provodili nedelje samo zbog studenata i borbe za njihova prava a najmanje što zaslužuju je ružan komentar.

I konačno odgovor na samu temu... ODLUKA JE DONETA na Nastavno veću, Savetu i to SVE na našu, ne inicijativu, nego BORBU, lobiranje kod svakoga, da se postavi kafeaparat... i ta ODLUKA ĆE BITI sprovedena jako uskoro ali je u toku primopredaja nadležnosti direktora i to usporava proces....

Pozdravljam te i samo očekujem od tebe da bar prvo pročitaš obaveštenja na sajtu Parlamenta i forumu koja smo ostavljali pa onda komentariši šta ne valja, u suprotnom je složićeš se neozbiljno.
Pozdrav
Nenad Stojanović
Sačuvana
Studentski Parlament" style="border:0

Be great in act, as you have been in thought
William Shakespeare

shonesplace

• Moderator
  • Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
  • Status:: IT student
    • Pogledaj profil
« #31 poslato: фебруар 06, 2010, 01:27:31 »
ODLUKA SPROVEDENA!

;D ;D ;D ::) ::) ::) ::) ::) ::) :o :o :o :o :o ::) ::) ::) ::) :o :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D
                                                 Kafeaparat postavljen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                                                  uskoro i snack aparat
Sačuvana
Studentski Parlament" style="border:0

Be great in act, as you have been in thought
William Shakespeare

MixaPirgossi

• Full Member
  • Van mreže Van mreže
  • Status:: Diplomirani
    • Pogledaj profil
« #32 poslato: фебруар 07, 2010, 08:04:04 »
Gde je grejana rakija i vino??? :) Niste stavili takvo dugme.
Sačuvana