10. Februar 2012, 08:18:28

Autor Tema: ISPIT APRIL 2009.  (Pročitano 713 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • Download skripti
Odg: ISPIT APRIL 2009.
« Odgovor #15 poslato: 26. Mart 2009, 23:46:19 »
Zadnji put je rekla da nece dozvoljavati , i rekla je da negde nekad mora povuci crtu...:S
To je ono sto ja znam... A kome je odobrila, kada je to rekla.. ?

Van mreže oxygene

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
« Odgovor #16 poslato: 27. Mart 2009, 18:07:27 »
Sta je bre vama!? Zar nekome mozda smeta sto je odobrila da se izadje na ispit bez polozenih kolokvijuma!? Ako neko nije znao ima li pravo izlaska na ispit, mogao je da je pita. Ko nije izasao, a mogao je, to je njegova greska, profesorka je ispala Ok sto je dala priliku onima koji nisu polozili ni jedan kolokvijum. Zasto to nije bilo istaknuto niti na oglasnoj tabli, niti na sajtu skole, mislim da ne treba da objasnjavam...

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
    • Download skripti
« Odgovor #17 poslato: 27. Mart 2009, 20:18:51 »
Mogao bi da procitas i koji post iznad,na prethodnim stranama..Ne smeta meni sto je nekome prof odobrila da izadje, naravno, ja prenosim sta sam cuo zadnji put kada sam se video sa njom,a Ivana je rekla da je odobrila svima..

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
« Odgovor #18 poslato: 27. Mart 2009, 21:55:13 »
Ako neko nije znao ima li pravo izlaska na ispit, mogao je da je pita. Ko nije izasao, a mogao je, to je njegova greska, profesorka je ispala Ok sto je dala priliku onima koji nisu polozili ni jedan kolokvijum.

Ma super je to od nje  i svaka joj chast. Aj sad da pochne pregleda sve lepo i da ocenjuje kako treba i da ne gubi radove studenata i ne znam shta sve josh , shto je normalno kod ostalih profesora.

Da ona nije takva , svi bi joj prosli barem jedan kolokvijum i ne bi bilo potrebe da na ovaj nacin izlazi u susret studentima.
« Poslednja izmena: 27. Mart 2009, 22:41:39 HTCyber »
FORM IS TEMPORARY , CLASS IS PERMANENT!!!
Hrani sina pa salji u inostranstvo , Srbija se normalizovati ne moze :)