10. Februar 2012, 06:55:42

Autor Tema: neshto o predmetu za shkolsku 2008/09  (Pročitano 306 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže LadyMoo

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Žena
neshto o predmetu za shkolsku 2008/09
« poslato: 02. Januar 2009, 09:22:57 »
Zna li neko neshto o ovom predmetu? Po ranijim postovima sam stekla utisak da je ovaj predmet dosadan kao i EPU! Ko predaje ovo i jel iz ovog predmeta postoje vezbe?

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • Download skripti
Odg: neshto o predmetu za shkolsku 2008/09
« Odgovor #1 poslato: 02. Januar 2009, 13:34:13 »
Nisam siguran, ali mi se cini da ovaj predmet predaje mr Ana Savic. Koliko se secam, na prezentaciji predmeta ona je pricala o elektronskom bankarstvu. Spominjala je neke vezbe, a posebno mi je zapalo za uvo to sto je pricala da pred kraj trebas  da provalis kako se akcije ponasaju, tj trebas da predvidis da li ce akcije neke firme skociti ili pasti .U principu ovaj predmet, po meni, mozze da bude zanimljiv ali mi mirise na dosta bubacine pa ga nisam birao... Eto ,barem nesto...

Senna

• Gost
Odg: neshto o predmetu za shkolsku 2008/09
« Odgovor #2 poslato: 03. Januar 2009, 00:48:35 »
Veoma lak predmet, prošle godine vežbe nisu bile obavezne. Čisto bubanje, ima mnogo oko 70-tak strana koliko se sećam. Predmet govori o bankarskim sistemima, uredjejima i načinima pomoću kojih se obavlja e-bankarstvo. Ovo što kolega Srleminator priča o akcijama se detaljnije radi u internet poslovanju koje predaje ista profesorka i ovde se to pominje, ali se ne obraća puno pažnje na to. Da bi izašli na ispit potrebno je da uradite seminarski npr: prof. vam da neku banku, a vi treba napišete šta ta banka nudi, njen istorijat itd... objasniće vam prof. bolje i imate jedan kolokvijum, sabiraju vam se bodovi seminarski, kolokvijum i ispit.

Lak i ne mnogo interesantan predmet