10. Februar 2012, 08:31:14

Autor Tema: Elektrotehnika  (Pročitano 1172 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Monako

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
Elektrotehnika
« poslato: 09. Oktobar 2008, 22:51:54 »
Postovane kolege kao sto znate Elektrotehnika je obavezan predmet u I godini TK smera i donosi 7 ESPB i predaje se u I trimestru.
Od literature preporucujem knjige prof. Jovana Surutke (Osnovi elektrotehnike, I deo, II deo...)
Zbirke zadataka H. i G. Bozilovic, Z. Spasojevic (Zbirka zadataka iz osnova elektrotehnike)
Sve se to moze naci na Elektrotehnickom fakultetu.
Postoji i zbirka ispitnih zadataka koju je izdala nasa skola, (autor Danica Mamula), moze se naci u nasoj skriptarnici.
Predispitne obaveze su dva kolokvijuma sa teorijskim pitanjima, jedan pokriva elektrostatiku, drugi elektromagnetizam.
Molim sve kolege koje su vec polozile ispit da podele sa nama iskustva,sugestije,rokove i sve sto nam moze pomoci da se Elektrotehnika polozi.

Van mreže Monako

• Newbie
  • *
  • Thank You
Odg: Elektrotehnika
« Odgovor #1 poslato: 10. Oktobar 2008, 17:43:55 »
Ako neko ima na prodaju Zbirku zadataka iz osnova elektrotehnike od autora Z.Bozilovica,G.Bozilovic i Z.Spasojevica molim da mi se javi na pm.

Van mreže kempes

• Hero Member
  • Thank You
  • Pol: Muškarac
  • Diplomirao
    • Istorija Malog Zvornika
« Odgovor #2 poslato: 11. Oktobar 2008, 10:56:04 »
Ja sam nekada davno imao tu zbirku, pa ako je pronadjem, javicu ti se. Kad sam polagao OET, meni je vise odgovarala knjiga prof.dr Branka Popovica. Mozda je obimnija od Surutkine, ali je, po meni, gradivo mnogo lakse savladati iz nje.
www.malizvornik.info

Ako cyber sex nije sex, onda ni cyber criminal nije kriminal?

Van mreže Monako

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #3 poslato: 11. Oktobar 2008, 19:47:04 »
Ja sam nekada davno imao tu zbirku, pa ako je pronadjem, javicu ti se. Kad sam polagao OET, meni je vise odgovarala knjiga prof.dr Branka Popovica. Mozda je obimnija od Surutkine, ali je, po meni, gradivo mnogo lakse savladati iz nje.
Ovu knjigu J.Surutke mi je preporucila profesorka Keca koja mi je jedina od cetri profesora koja sam kontaktirao na sluzbeni e-mail odgovorila.
Na elektrotehnickom fakultetu su mi rekli da je rasprodata i da je nece dobijati do sledece godine.
Unapred hvala jer je situacija kada je slabo ko spreman da makar i savetom pomogne kolegama na prvoj godini malo i otuzna...

Van mreže otpisani

• Hero Member
  • Thank You
  • Дипломирао сам
« Odgovor #4 poslato: 12. Oktobar 2008, 19:25:25 »
Ja imam u kolekciji puno knjiga za ovaj predmet,ali ni jednu nisam ni koristio.Moj savet ti je da nadjes nekoga ko je prosle godine polagao OET pa uzmi od njega na kopiranje skripticu iz koje su svi polagali ovo i polozili.
Nemas potrebe za kupovinom ovih knjiga i raznih skripti.
Imam ja ako BAS hoces ove knjige ali ja ti preporucujem da to ne kupujes,a ti kako hoces.
Imao sam ja to negde,ali sam dao drugaru i nije mi ni vratio.
Ajde trazicu mu pa ti vidi sta ces pa ako te zanima javi pa da ti donesem neki dan do skole.
Ako hoces moze i knjige da ti dam na kopiranje ili ovako pa mi vrati kad polozis.

Necu da se "bogatim" na nauci (knjigama)...hahahahahahahhhaha
Pozdrav
Чега  се паметан стиди....тиме се луд поноси  !!!

Van mreže Monako

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #5 poslato: 12. Oktobar 2008, 23:02:33 »
Moj savet ti je da nadjes nekoga ko je prosle godine polagao OET pa uzmi od njega na kopiranje skripticu iz koje su svi polagali ovo i polozili.
Trazim kolega al niko ziv da se javi :-\.
Problem je sto zivim i radim van Bgd a borim se da budem u toku i da spremim ispite za januar.

Van mreže otpisani

• Hero Member
  • Thank You
  • Дипломирао сам
« Odgovor #6 poslato: 13. Oktobar 2008, 08:47:38 »
Jel Vas ima koliko zainteresovanih za ove skripte.Mogu dati nekome pa kopirajte pa odatle spremajte ispit.
Potrudicu se pa uzeti od drugara onu skripticu sto sam pominjao, a vi se organizujte pa javite kad budete hteli da vam isporucim skripte i knjige.Pozdrav
Чега  се паметан стиди....тиме се луд поноси  !!!

Van mreže Monako

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #7 poslato: 04. Novembar 2008, 21:45:38 »
Kolege,kolokvijum iz OET je 14.11 a termin jos nije poznat.
Tema kolokvijuma treba da bude Elektro-statika,da li neko od vas koji idu na predavanja moze da kaze na sta je profesorka skrenula paznju u vezi sa ovim kolokvijumom?

Van mreže Monako

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #8 poslato: 15. Novembar 2008, 23:47:59 »
Danas je bio kolokvijum,bile su dve grupe jel ima neko da postavi po 8 pitanja iz A i B grupe koje je profesorka zadala danas?

Van mreže Monako

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #9 poslato: 18. Novembar 2008, 21:20:00 »
Kolege, (ako iko cita ovo ili ovde vodim monolog :)),KUPUJEM knjigu Jovana Surutke Elektromagnetika i molim nekog od kolega/koleginica ko je polozio kolokvijum iz Elektro-statike a ima svesku sa predavanja da mi se javi,
unapred hvala.

Van mreže Monako

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #11 poslato: 14. Decembar 2008, 09:34:48 »
PAZNJA

Posto su zavrsena oba kolokvijuma iz Oet-a molim da mi se jave kolege koje zele da PRODAJU ili da daju na kopiranju svesku sa predavanja,s obzirom da ovde pise slabo ko (skoro niko) od kolega sa tk smera molim ostale kolege ako znaju nekog da ga upute na mene,
unapred hvala.

Van mreže MarkoTK

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #12 poslato: 22. Decembar 2008, 20:27:40 »
dacu ti ja svesku