10. Februar 2012, 22:23:12

Autor Tema: Keepin me up to date :P  (Pročitano 370 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

progressive

• Gost
Keepin me up to date :P
« poslato: 28. Mart 2007, 17:49:34 »
Pozdrav kolege, reshio sam da sprzhim ovu Javu sad u aprilu, treba mi zbog UML-a, a i da se ne smaram kasnije sa tim...elem, vidim da imam sve shto mi je potrebno (bar mislim) samo nemam nijedan ispitni rok iz 2006, tj. nemam nishta novijeg datuma, chisto da chekiram jel se shta menjalo itd...ako neko ima, nek okachi , bio bih zahvalan... :) ako imate neke savete, neshto shto znate a mislite da drugi ne znaju, dza bu, shibnite ovde... hvala unapred :)

zule

• Gost
Odg: Keepin me up to date :P
« Odgovor #1 poslato: 29. Mart 2007, 10:00:06 »
Dzabe ti sva teorija ako ne uradis zadatak :) A ako ne znas teoriju, sigurno ga neces uraditi :)
Prvi zadatak sa nalazenjem gresaka i sa + i - zajedno nose oko 65% poena na testu. I uvek pod a) bude gomila gresaka, ja nisam mogao da verujem da ih je toliko, zadnji put su bile 21greska, ja nasao 8, nisam verovao :)
A ono sa + i -, to polako radis, jer ako se sjebes, skine ti bodove i smanjuje ti se i ono sto si tacno uradio automatski.
Rekurzija bude naravno sa 2 pozivanja u sebi.
Eto , to je ukratko od mene.

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • AutoCAD Kurs
Odg: Keepin me up to date :P
« Odgovor #2 poslato: 19. April 2007, 18:44:23 »
Zamolio bih kolege koje su dobile od profesora URAĐEN primer prvog dela ispita da to okace ovde nekako...

srdjan_p

• Gost
Re: Keepin me up to date :P
« Odgovor #3 poslato: 14. Avgust 2007, 16:22:35 »
Ajd i ja da zamolim za uradjen primer testa. Resio sam da probam da polozim ovo govno od predmeta pa mi je potrebna svaka pomoc...

Van mreže Rio_da

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
    • AutoCAD Kurs
« Odgovor #4 poslato: 14. Avgust 2007, 20:35:35 »
Neka okaci neko nesto bilo sta i ako nije 100% tacno nema veze... bilo sta!!!! anyone? someone?

yonkee

• Gost
« Odgovor #5 poslato: 15. Avgust 2007, 00:24:53 »
i ja sam cuo danas da je profesor dao nekim studentima uradjen test... ja imam samo neresen i na tome ce i ostati. ubih se od ucenja i pronadjoh dve greske pod a i dve pod b u prvom zadatku, ostalo nemam pojma. garant ih ima mnogo vise...

srdjan_p

• Gost
« Odgovor #6 poslato: 15. Avgust 2007, 10:29:30 »
IMa uradjen test samo je verovatno kod onih koji su javu polozili jos prosle godine i sad vec odradili sve ispite tako da...

yonkee

• Gost
« Odgovor #7 poslato: 15. Avgust 2007, 12:43:20 »
hajde da pokusamop da saznamo ko je to pa  da stupimo u kontakt sa njima ako znas ko otprilike ima posalji mi ime na pm pa cu ih ja zvatiemgnjaviti dok ne popuste pod pritiskom...