10. Februar 2012, 07:47:26

Autor Tema: Septembar i Oktobar 2008.  (Pročitano 422 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sd_xxx_sd

• Gost
Septembar i Oktobar 2008.
« poslato: 25. Avgust 2008, 19:57:03 »
Svi koji imaju neki materijal iz PUR i Mreza 2 (mada je to isto) neka kaci ovde
Svaka pomoc kolegama bice dobro dosla

Hvala u ime svih kojima ti materijali trebaju ;)

Van mreže zmarija

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Žena
Odg: Septembar i Oktobar 2008.
« Odgovor #1 poslato: 01. Septembar 2008, 07:55:17 »
Sve sto Vam treba se nalazi na CD-u koji su studenti dobili na predavanjima. Mozete doci u termin konsultacija i dobicete materijal u elektronskoj formi. Malo je velik za slanje e-mail-om, ali na konsultacijama mozete saznati na sta vise da obratite paznju prilikom ucenja, dobiti odgovore na pitanja... Dakle, moj savet su konsultacije, jer je to najpouzdanije.
Pozdrav i srecno

sd_xxx_sd

• Gost
« Odgovor #2 poslato: 16. Septembar 2008, 12:09:57 »
Profesorka Marija je josh jednom pokazala da je najbolja profesorka u skoli. Pokazala je da joj je cilj da sto vise studenata polozi a ne kao neki da im je cilj da ako moze nijedan student ne polozi njihov predmet u ispitnom roku. Kao da se ti profesori medjusobno hvale time koliko su studenata oborili. Profesorka veliko hvala za pomoc pri kolokvijumu . . .

Van mreže zmarija

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Žena
« Odgovor #3 poslato: 18. Septembar 2008, 22:30:14 »
ne znam da li ovo da shvatim kao pohvalu...
moj cilj je da sto vise studenata nauci, a cini mi se da mala pomoc onome koji nesto zna nece skoditi, a onome koji nista ne zna nece koristiti.
uostalom, kolokvijum je trebalo da pokaze da znate osnovno konfigurisanje rutera sto ste zapravo i pokazali i bez moje male pomoci. pomoc je krpila rupe u znanju tj. neznanju racunarskih mreza. radi zadrzavanja dobrih kolegijalnih odnosa, volela bih da ipak naucite podmrezavanje...