10. Februar 2012, 08:01:52

Autor Tema: JUN 2008  (Pročitano 1020 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže soda_inc

• Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Pol: Muškarac
Odg: JUN 2008
« Odgovor #15 poslato: 02. Jul 2008, 02:15:35 »
hahahahhaahhahaahhaahahahhaahhahahaha

ma da,pa ovaj fax je totalna komedija!!!!!!!!
profesori su ti ko teletabisi,nista oni ne znaju,prebacuju loptu na druge,a drugi,pak,pricaju kako sve ima na oglasnoj tabli i na "internetu"----->ponavljam  """internetu""" hahaha,koja sala!!!
(btw onaj sajt je dobar za prezentaciju  kako ne treba raditi nikad u zivotu)
*cough* strasno jadno *cough*
Imposible is nothing

sd_xxx_sd

• Gost
« Odgovor #16 poslato: 04. Jul 2008, 17:06:04 »
profesorka je za medalju. em sto nikada nije na svojim ispitima em sto i kad je pitas ona nece da ti objasni pa sve i da si bio na svim predavanjima........

moramo da uvedemo neka nova pravila, moramo da postavimo novi parlament koji ce tu biti stalno i u sluzbi studenata a ne samo da kupe kajmak od studentskih ekskurzija ( parlament nam je u ZPU i kada platite ekskurziju znajte da placate i njima)
nista ne valja
skola neorganizovana, nema nikog da zastiti prava studenata, svi se pravce blesavi kada pitas nesto da imaju pistolj kod sebe ubili bi te na mestu. tako nam i treba !!!! moramo mi da ustanemo  i da zahtevamo od parlamenta da nas zastite, ako nece mozemo da odaberemo mi i ljude koji mogu da nas zastite !!!

Van mreže soda_inc

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #17 poslato: 04. Jul 2008, 19:33:31 »
profesorka je za medalju. em sto nikada nije na svojim ispitima em sto i kad je pitas ona nece da ti objasni pa sve i da si bio na svim predavanjima........

moramo da uvedemo neka nova pravila, moramo da postavimo novi parlament koji ce tu biti stalno i u sluzbi studenata a ne samo da kupe kajmak od studentskih ekskurzija ( parlament nam je u ZPU i kada platite ekskurziju znajte da placate i njima)
nista ne valja
skola neorganizovana, nema nikog da zastiti prava studenata, svi se pravce blesavi kada pitas nesto da imaju pistolj kod sebe ubili bi te na mestu. tako nam i treba !!!! moramo mi da ustanemo  i da zahtevamo od parlamenta da nas zastite, ako nece mozemo da odaberemo mi i ljude koji mogu da nas zastite !!!
damn right!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 19:35:20 soda_inc »
Imposible is nothing

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
    • Download skripti
« Odgovor #18 poslato: 05. Jul 2008, 11:59:38 »
Pa kolega ja sam isao kod profesotrke iz sajber prava..Raspitivao sam se za studentskii parlament i dobih odgovor da neki lik vec 10 god nas predstavlja ,odnosno 10 godina studira?!?Pa kako neko takav moze da nas predstavlja ,pa nas koji vise manje dajemo sve u roku?!?samo sam poludeo i cekam sledecu godinu jer su mi dali info da ove godine smo zakasnili i da ne mozemo vise nista sto se formiranja stud. parlamenta tice, jer je vec formiran/...A ko ga cini i koja ovlascenja ima ,osim uzimanja para , sam Bog zna....Ako neko hoce detaljnije informacije, neka mi se obrati na pvt ili na Srleminator@hotmail.com. A sto se tice ispita jadan Vita je pokusao da nam pomogne ali nije mogao jer ni sam nije obnavljao to gradivo ko zna koliko, a prof koja je trebala da bude tu -zapalila, verovatno na ETF...:(
I dosta vise kukanja ,daj da napravimo nesto ili da vecno cutimo ;)

Van mreže Zoll

• Full Member
  • Thank You
« Odgovor #19 poslato: 05. Jul 2008, 13:08:59 »
Zamolio bih samo ako neko od kolega sazna tačan termin održavanja tog ponovljenog ispita (13-og ali u koliko sati) da objavi ovde, pošto za sad nigde nema nikakvog zvaničnog obaveštenja. Video sam da je tog dana ispit iz kompresija za studente po planu 2007. pa je moguće da će i ovaj ponovljeni ispit biti uglavljen u taj termin. Al to je samo moja pretpostavka, treba proveriti... Još jednom, ako neko sazna tačan termin održavanja neka ostavi obaveštenje ovde. Hvala unapred!
Lost in a distant dream...

sd_xxx_sd

• Gost
« Odgovor #20 poslato: 05. Jul 2008, 21:11:18 »
Ljudi ima nas dosta koji hocemo da menjmo parlament, u principu treba da se obratimo Mariji da nam ona da zakonske instrukcije, a to cu ja da vidim za koji dan . . . mora tako . nema druge . . . i onda irini "drz gace" . . . sramota je sta rade!!! (lici na govor tome nikolica)  :D  . . . pozdrav za sve kolege i samo hrabro !!!!!!!!!!!!!!

Van mreže Zoll

• Full Member
  • Thank You
« Odgovor #22 poslato: 09. Jul 2008, 17:03:44 »
Ostalo je još samo 4 dana do ponavaljanja ispita, a tačan termin se još uvek ne zna. Ja nisam bio u mogućnosti da svratim do škole prethodnih dana, pa bih opet zamolio da ako neko od kolega išta zna o terminu polaganja postuje ovde, da ne bude opet obaveštenje u poslednj čas. Hvala unapred!

Van mreže HTCyber

• Sr. Member
  • Thank You
    • Izrada web sajtova
« Odgovor #23 poslato: 10. Jul 2008, 03:21:40 »
Auuu , kakva komedija. Znao sam ... i na kraju i ispravno postupio. Iako iz kompresija imam 9 , ja s njima nemam veze ... i nisam bio spreman na josh jedno teshko muchenje .. a posle ovog shto vam je uradila ... definitivno ni u trecoj necu da uzmem mmtk.

Uzeo sam c++ , (mnogi su savetovali da ne treba , jer je pretezak) i ne kajem se. Proshao preko kolokvijuma , totalno je nov sistem rada (predavanja su na rachunaru i vezbe) , od silnog pisanja kod-a i kucanja , nema shanse a da ne pohvatate dovoljno za 6. Potrebno je samo ici redovno na predavanja , malo pratiti ,  izaci na kolokvijum (samo za one koji idu na predavanja) i lagano proci.

Svi koji smo isli redovno na predavanja smo prosli bez problema. Moj savet za izborni predmet u III. godini.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2008, 03:45:20 HTCyber »
FORM IS TEMPORARY , CLASS IS PERMANENT!!!
Hrani sina pa salji u inostranstvo , Srbija se normalizovati ne moze :)

Van mreže ivanafunky

• Full Member
  • Thank You
  • Pol: Žena
« Odgovor #24 poslato: 10. Jul 2008, 11:12:12 »
Jeli  ti HTCyber, jer ti to mene nesto prozivas?!!!  ;D ;D ;D

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
    • Download skripti
« Odgovor #25 poslato: 10. Jul 2008, 12:09:07 »
Ma vas boli uvce...:) Uzivate i uzivajte kad ste mogli da se prihvatite c++,i da  ga polozite..Sto se mene tice ja ga ipak ne bih uzimao....PS Vi ste loodi:):):)

sd_xxx_sd

• Gost
« Odgovor #26 poslato: 10. Jul 2008, 21:06:38 »
jel ima neko rezultate iz kompresija?????? nece da se otvore na novom "SUPER" sajtu skole . . .

e oni sa vise turisticke imaju bolji sajt

Van mreže Mika

• Newbie
  • *
  • Thank You
« Odgovor #27 poslato: 11. Jul 2008, 12:18:43 »
Ispit je u nedelju u 12  (pise na skolskom sajtu)

Van mreže Zoll

• Full Member
  • Thank You
« Odgovor #28 poslato: 11. Jul 2008, 14:03:43 »
Jeste, videh sad na sajtu obaveštenje - nedelja u 12 :)!

P.S.
Za kompresije - meni se bez problema otvorio pdf fajl... položih konačno!!!

Van mreže Srleminator

• Sr. Member
  • Thank You
    • Download skripti
« Odgovor #29 poslato: 11. Jul 2008, 16:03:59 »
Hooray, :) Polozio sam MMTK!!!! E pa ljudi ne vidjamo se ovde vise , Poz! ;)