Posto sam vec toliko pominjan na ovim stranama (da sam se pojavio i u Google pretrazi, i to na prvoj strani), moram ovo da pojasnim..
1. Izrada sajta je bila 100% na dobrovoljnoj bazi, dakle, bez finansiranog dinara iz budzeta Skole (bilo bi JAKO glupo da je finansirano bilo sta obzirom na moje prezime) Sem toga, postoje i druge pravne zavrzlame vezane za placanje za sajt (to je malo visa matematika za mene..).
2. Izrada sajta, bar onog koji je planiran (a sad je stopirano zbog izvesnih razloga tehnicke prirode - do daljnjeg, ali nikako ne i u potpunosti), je toliko slozenija od onog sta je ovde gore napisano, da nemam reci kojima bih to dodatno komentarisao..
3. planirani servisi na sajtu (koji su u izradi, trenutno su "zamrznuti"):
- studenti i profesori se loguju na sajt, i pristupaju svojim obavezama:
- pregled studentskih obaveza (kalendarska, po predmetima)
- prijavljivanje studentskih obaveza i ispita
- diskusije studenata
- diskusije po predmetima
- pregled i preuzimanje literature (elektronskih knjiga u posedu Skole i knjiga iz Skolske biblioteke)
- SVAKI student dobija email nalog od preko 5 GB, aktivan za svo vreme studiranja
- obavestenje putem emaila, kao i mogucnost obavestenja putem SMS-a o kalendarski definisanim obavezama studenata
- konsultacije sa profesorima putem sajta, i pregled odgovora u vidu foruma
- preuzimanje fajlova i dokumenata poput skripti i ostale literature
- oglasni centar za potrebe skole (obavestenja), kao i isti za potrebe studenata
Ovaj sajt ce biti SVE sem samo sarenog, lepog, uredjenog sajta sa slicicama i lepim izgledom.
Sajte CE biti zavrsen za potrebe skole, a to znaci da ce biti posebno napravljen. Sajtovi koji bi se nabavili od strane bilo koje firme koja u zemlji pravi portale, ne bi bio ni priblizno prilagodjen onim potrebama koje skola iziskuje.
Sto se tice grafickog izlgeda, bice i on dopunjen, obogacen. Ali, kao sto vidite, on nije presudan.
Bilo bi lepo da pisete konkretno: "Bilo bi dobro da mogu da kliknem ovde, tu se prikaze to i to...". Pa da razvijete ideje - sta bi voleli i kako bi voleli. Druge firme vam nece uraditi to kako vi to hocete. (Verujte, radio sam u takvim firmama, oni vam samo uvale neki polu-gotovi paket, koji "prerastete" za jedno 6 meseci). Zato - pisite ovde sta bi voleli. (Pljuvanje po nekim opcijama je potpuno kontra-produktivno, i gubljenje je vremena).
Pozdrav svima! Vidimo se u skoli. Voli vas profa !

Ucite!