Autor Tema: Novi sajt škole!!!!  (Pročitano 2024 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

shonesplace

• Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muški
  • Status:: IT student
    • Pogledaj profil
Odg: Novi sajt škole!!!!
« #15 poslato: јул 09, 2008, 12:55:15 »
Probajte da udjete na konsultacije http://www.ict.edu.rs/studiranje/konsultacije i procitate u koliko sati se odrzavaju.........
Sačuvana
Studentski Parlament" style="border:0

Be great in act, as you have been in thought
William Shakespeare

Vanzemaljac

• Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
  • Status:: MI student
    • Pogledaj profil
« #16 poslato: јул 09, 2008, 01:45:03 »
Imas pravo, ali koliko moras da budes lud da bi koristio IE 6??? Salu na stranu.... Komentari nisu dozvoljeni na stranicama i registraciju korisnika ce da vrsi samo administrator sajta. Ajde molim te samo napisi koje stvari izgledaju nabaceno.

Ispod se nalazi statistika po browser-ima.

Pozz Vanz
Sačuvana

jimmy

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
  • Status:: Diplomirani
    • Pogledaj profil
« #17 poslato: јул 09, 2008, 03:01:03 »
dakle po ovoj statistici sajt je pravljen za IE? ne znam sta je kolega primetio otvarajuci sajt u IE6 ali meni izgleda sve ok gde god ga otvori....

Sačuvana
VRATITE STUDENTIMA PARE!

Vanzemaljac

• Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #18 poslato: јул 09, 2008, 03:19:45 »
Sajt je pravljen i za firefox, IE6 i IE7. S tim da je najteze zadovoljiti IE6-icu.
Sačuvana

shonesplace

• Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
  • Status:: IT student
    • Pogledaj profil
« #19 poslato: јул 09, 2008, 04:58:02 »
Jel ti ovo govori nesto...
'Анкета
Да ли сте задовољни новим изгледом сајта?
Да

40%
Не

37%
Делимично

23%
Укупно гласова: 370'
napomena: ovo nisam pisao ja, pise na sajtu....

I da, koristim Firefox i IE6... I da, pokusao sam da posaljem mail (to sam mislio pod komentar) ali mi je izbacio gresku...

Takodje proverite malo kako izgledaju recimo stranice FON-a http://www.fon.bg.ac.yu/ (drugar mi studira tamo)

(dobijete takodje i nalog sa userom i sifrom preko koga od kuce mozete besplatno da listate sadrzaj na stranicama fakulteta...)

A jeste vi kolega ucestvovali u izradi ovog sajta???
Sačuvana
Studentski Parlament" style="border:0

Be great in act, as you have been in thought
William Shakespeare

rubikon

• Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
  • Age. Fac ut gaudeam
    • Pogledaj profil
« #20 poslato: јул 09, 2008, 05:52:55 »
U odnosu na ono što smo da sada imali ovo je veliki napredak ali naravno da je daleko od ozbiljno organizovanih modernih sajtova velikih obrazovnih institucija kao što je već neko pomenuo fon, etf itd. U svakom slučaju pozdravaljam napor i napredak, krećemo se u dobrom smeru. Koliko sam ja upoznat glavni i odgovorni za sajt je Nikola Reljin čiji je inače cms favorit Joomla koja je korišćena kao platforma. Dotični kolega Vanz je učestvovao u ubacivanju podataka pa ga ne treba kritikovati za funkcionalnost samog sajta. Što se tiče optimizacije sajtova, oni koji su to radili znaju da je problem napraviti apsolutnu kompatibilnost sa tri pomenuta browsera. Podrazumeva se da je to nužno dovršiti ali siguran sam da će na kraju i to biti sređeno.
Sačuvana

jimmy

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #21 poslato: јул 10, 2008, 09:25:57 »
dosta ljudi mi je reklo da im se ne svidja sajt ali njihova obrazlozenja su uglavnom bila neargumentovana. cak mi je neko i rekao da je sajt ne funkcionalan?! ne znam sta ljudi ocekuju ali kakav smo sajt imali ovo ce biti odlicno.
Sačuvana
VRATITE STUDENTIMA PARE!

Srleminator

• Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #22 poslato: јул 10, 2008, 12:17:10 »
ruku na srce ,sajt se malo zakomplikovao, nista strasno ali to je cinjenica...A sto se regovanja tice, ma to je budalastina i ne trebam zasad da budem regovan ,to bi se moglo uvesti ako bi istovremeno uveli gledanje polozenih predmeta ili nekih drugih licnih informacija.Ja mislim da licni info nikad nece postaviti na sajt, pa tako da onda ni samo regovanje nema smisla...

ps mislim na predmete koje sam npr ja polozio ,kad sam ih polozio ,sa kojom ocenom, ili neko drugi ...itd Na to sam mislio...
« Poslednja izmena: јул 10, 2008, 12:28:28 jimmy »
Sačuvana
How am I driving? Write on

http://srleminator-vict.blogspot.com/

jimmy

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #23 poslato: јул 10, 2008, 01:06:31 »
nije ni chudo shto si ti a i sto su drugi studenti nepoverljivi prema svemu ovom. ajde da damo malo vremena celoj ovoj prichi oko sajta pa da vidimo sta ce biti. nisam ni ja najsrecniji sto je sajt u ovom stanju pusten u rad ali bozhe moj verovatno postoji neki valjan razlog i za to.
po mojim informacijama trazi se programer koji ce pomoci prof reljinu oko nekih stvarchica, a kako je vec i receno studentski servis je planiran kao sastavni deo sajta ali za to treba vremena i na tome ce se raditi. mozda bi sve ovo islo mnogo brze da vise lljudi radi na projektu ali....

ne zelim da budem pesimistichan u vezi ovoga i nadam se da ce sve kad tad profunkcionisati...
Sačuvana
VRATITE STUDENTIMA PARE!

Shone89

• Jr. Member
  • **
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #24 poslato: јул 10, 2008, 11:20:23 »
Sajt od fon-a mi je losiji nego od ICT...mada ovo je sada skola koja se temelji na informatici,ispravite me ako gresim,a na IT smeru da niko ne zna napraviti valjan sajt,a skola ima domen,to ne mogu da verujem,pa cak niti profesor...Ne vredjam nikog mada je pametan covek rekao: Voli onoga ko ti savetuje a ne onog ko te hvali :D
Sačuvana
I maybe wrong,maybe wright,and never see the light,but u will never take my freedom !

David Guetta rula

jimmy

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #25 poslato: јул 11, 2008, 08:58:59 »
Daleko od toga da u skoli nema ljudi koji bi mogli da naprave sajt, problem je s druge strane, skola nema volje da ukljuci studente u bilo kakav projekat koji se tiche skole a kamoli u pravljenje sajta skole.
Sačuvana
VRATITE STUDENTIMA PARE!

Shone89

• Jr. Member
  • **
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #26 poslato: јул 11, 2008, 05:30:07 »
Daleko od toga da u skoli nema ljudi koji bi mogli da naprave sajt, problem je s druge strane, skola nema volje da ukljuci studente u bilo kakav projekat koji se tiche skole a kamoli u pravljenje sajta skole.

To je zalosno...
Sačuvana
I maybe wrong,maybe wright,and never see the light,but u will never take my freedom !

David Guetta rula

Vanzemaljac

• Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
Pjmdkatgmg
« #27 poslato: јул 13, 2008, 09:32:08 »
Na vezbama iz php-a Nikola je pitao studente da li zele da mu pomognu da napravi sajt skole! Inicijativa je postojala, ali studenti nisu bili zainteresovani!
Sačuvana

Senna

• Sr. Member
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #28 poslato: јул 13, 2008, 09:59:37 »
Koliko znam on je pitao dali je neko od studenata radio u php-u. Normalno da niko nije bio zaiteresovan, jer je većina ljudi slušala to prvi put
Sačuvana

menpass

• Jr. Member
  • **
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« #29 poslato: јул 14, 2008, 05:48:36 »
Kako god opet ide u prilog Vanzu, ili ne znaju ili nisu bili zainteresovani :). Kakav je bio ranije, sajt je sada super, bitan je napredak, verovatno ce vremenom biti jos bolji...
« Poslednja izmena: јул 14, 2008, 05:51:18 menpass »
Sačuvana
*programming with attitude