To je misterija...fanki ivani i meni je rekao da ce da vidi sta ce da nam da.Mozda nas jos malo bude pitao,mozda nam bude dao test...ko ce ga znati.
Hehe ... evo burazer je danas prichao sa njim. Josh nije odluchio , ali stavice na sajtu kad odluci.
Kaze nema vremena da razmislja .. zbog prijemnog ispita

Hocemo li na konsultacije u utorak ili sredu , onako svi skupa ?
Da podsetim ....
Milanko je dao kolokvijum (pre toga nam je postavio izbor " Hocete li test kao na ispitu ili prakticno , meni je svejedno"?) . Zna se shta je pre toga rekao (ko polozi - dao je ispit). Nas 8 je radilo kolokvijum. 1 je doshao zbog aprilskog roka da teoriju dopuni praksom i odmah proshao , nakon shto mu je Milanko pregledao.
Ostalo nas je 7. Dabl_di i Ivana su zvali Milanka i on im je pregledao radove. Ne znam shta je njima prichao ali znam shta je nama.
Video sam na tom papiru da Dabl_di i Ivana imaju preko 50 bodova , tachnije 60.
Pregledao je kod nas(isto su svi imali dosta bodova : 75 , 80 , 85) i svakom ponaosob isto rekao.
"Ne znam da li je to to. Mozda cu SVE morati da vas zovem da malo to dopunite teorijom. Ne znam , odlucicu pa cu vam reci" .
Kad smo ga pitali kako planira da nas pozove i gde ce da objavi to sto je odlucio (vezano za sve) ? On je rekao na sajtu skole.
Za ovo dvoje sto su otisli je pitao gde su. Rekli smo mu da su radili kolokvijum i ima tu na racunaru sigurno .... al' koliko se secam nije ni pogledao.